Új hozzászólás Aktív témák

  • condy

    senior tag

    válasz resool #143402 üzenetére

    Közölném tisztelettel a türelmetlenkedő kollégával, hogy a szegény vidéki embernek haza is kell érni a főfaluból. Aztán meg ki kell pihenni a traumát, amit az V. kerület közlekedése okozott. Mi átlag vidéki sutyerákok egész életünkben sem látunk annyi szép automobilt, mint amennyinek a gazdáját én ma kimondva, vagy kimondatlanul melegebb klímára küldtem. :D
    A lényeg a lényeg: Megjöttem, és már végig is olvastam a lemaradásomat.

    Vadászcsiga irányába fordulok első renden. Valóban nem anyagi okai voltak a döntésnek. Sőt! Az eredeti terv az volt, hogy a B-42, a Constellation és a Prince eladása után veszek egy PO-t. Az ugye 45,5-ös (már amit én néztem). Szinatrával váltottunk is néhány szót az Övével kapcsolatban, de végül az anyagiakban nem egyeztünk (még) meg.
    Idő közben viszont volt szerencsém felpróbálni egyet és rájöttem, hogy ez bizony nagyocska (emlékezzetek vissza, hogy anno az O44-re is azt mondtátok - és magam is beláttam, hogy hatalmas a csuklómon).
    Viszont azon kaptam magam, hogy mostanában öltönyhöz szinte csak a Tudort hordom (és mint tudjuk, elég sokat van rajtam öltöny). Meg vagyok elégedve a méretéve, a leolvashatóságával, és a day funkciót leszámítva "tiszata DJ." :D
    Egy szó mint száz: volt ez a kínálkozó alkalom, és beleugrottam. Elment a Tudor, meg a B-42 ára, meg egy-két gumimaci, és itt a DJ helyette. A Constellation még megvan, ha valaki cserélne esetleg. :D

    És most a délután eseményeiről dióhéjban: Hantosnál találkoztunk (mentem előtte 4 kört, mire lett egy szabad hely :O ), felmentünk, kinyitotta és örömmel konstatáltuk, hogy szép tiszta - bár elég száraz szerkezet. Hantos rámért (Ronin most ne olvassa a következő bekezdésig :D ) és csak annyit mondott: "Hát igen, a Rolex csont szárazon is hozza amit kell!" Rákérdeztem a szervizre is. Azt mondta, hogy olyan szép és jó állapotúnak tűnik a szerkezet, hogy 30-ért megcsinálja a szervizét.
    A Tudor már nem volt ilyen patent belül (sajnos). Volt benne, olaj az igaz, meg rengeteg sár, sőt még apró forgácskák is. Oda sem mertem nézni. Ennek ellenére az is nullán járt.
    Meg voltam róla győződve, hogy itt ugrik az üzlet, de a srácnak - elmondása szerint - kinézőben van egy Sub, és kell neki minden gumimaci.
    Így nem csak, hogy megkötöttük az üzletet, de az eredeti megállapodáshoz képest még egy 10-est le is faragtam az árból (útiköltség a szegény vidékinek). :D
    Summa summarum: Nincs akkora katarzis, mint amire számítottam. A Tudornak (és ezzel nem a lezárt vitát szeretném ismét életre hívni) olyan patent volt a kidolgozása volt, hogy jelenleg csak a számlapba látok/érzek különbséget a két óra között.
    Persze azért ez egy Rolex, de küllemében a Tudor is hasonlóan szép volt.

    Köszönöm a segítséget mindazoknak, akik segítettek. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "I think, this is the beginning of a beautiful friendship."

Új hozzászólás Aktív témák