Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabikaa20

    őstag

    válasz Rüszmő #124338 üzenetére

    Szia!

    Egy kedves fórumtag vásárolt egy Steinhart O1 kerámiásat a Riosshoptól...Nem jött be neki és pár naposan átvettem az órát,de még a fóliák se voltak róla levéve.
    Namármost mivel nagy volt rám az óra 2-3szemet kikellett venni a fémszíjból.Nem vagyok retardált :DDD ezert mondom lerövidítem magamnak otthon,csavarhúzó van stb...Annyira bevoltak csavarva a csavarok,hogy addig addig erőltettem még beletörött.Hát mondom,hogy a f@szomba lehet ezt ennyire behúzni.Szóval ha más csinálja akkor is beletörött volna!És ráadásul a csattól az első szem volt az ami más mint a többi ezért hiányzott.A toknál pedig egy másik csavar szintén a fémszíjhoz tartozik azt pedig észrevettem hogy lötyög,kivettem és a feléről hiányzott a menet nem lehetett becsavarni.
    Írtam riosnak,hogy szeretném gariztatni,mert ez egy tiszta új óra és ez így nem oké! Eltelt 1hét nem kaptam semmi választ.Utánna írtam Günternek,hogy mi a baj válaszoltak is 1 napon belül kértek egy rendelési vagy nem is tudom már milyen számot,tök normálisak voltak elmondtam,lefotóztam mi a helyzet stb.Aztán írt rios is ezek után,hogy ők nem foglalkoznak a garizással,mert az valami külsős cég csinálja nekik,hogy forduljak hozzájuk valami tér-idő óra kft. Akik kínai szar órákat forgalmaznak.Emailcím sehol,volt egy telefonszám amin aztán nem értem el őket...Közben a németek segítőkészek voltak,küldtek csavarokat meg mindent csak azt nem amit kell! :D Angolul írtam nekik emailt segítettek megírni,hogy érthető is legyen.Aztán másodszor is rossz alkatrészeket küldtek,na mondom jól van... :DDD Aztán megkértem egyik ismerősömet aki nemetországban lakik hogy fordítsa le nekem a szöveget németre.És azt is beleírattam,hogy basszanak rá küldjenek inkább új fémszíjat.Hát küldtek is harmadszorra! :D Az teljesen más volt mint amivel vásároltam!Jobb minőségű,csavarok szépen kijöttek kicsit mások is voltak,mint a régi szíjon,azért nem passzoltak az alkatrészek amit küldtek.De kaptam tőlük 2 csavarhúzót,rugós stiftet egy csomót,kezdő szemeket amik a tokhoz mennek stb...Szóval a németeket merem ajánlani!Riosnál várhatsz 2 hónapot is!Németek 1-2héten belül elküldik!
    Na kicsit hosszúra sikerült többet már nem írom le! :))

    Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

Új hozzászólás Aktív témák