Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz dethroner #56375 üzenetére

    Biztos vagy ebben, hogy 2017ben volt mild hibrid? 2018 januárban voltam a kocsival váltó olaj cserén, erre jól emlékszem, mert akkor nem lehettem a garázsban a kocsimmal, és kénytelen voltam nézegetni a szalonban a TVt amin a mild hibrid hajtásláncot mutogatta a gyári videó. Néztem, de azt se tudtam mit látok, mert annyira mérges voltam, nem is érdekelt. Majd rá pár hónappal kezdtek róla beszélgetni a fórumokon. Akkor vágtam le, hogy ja ez volt.
    Ezek csak emlékek, nem tudom hol nézzek utána, de az én scrossom 2017es, nem ismerem a swifteket, de valahogy utána jöttek a hibrid cuccok nem? Tehát csak az lehet, hogy a bácsi nem vitte szervízbe a gépet, mert a 3 évből szerintem úgyse csúszott ki, a 10év (ha van a swiftnek) meg nem tudom mire szól. A mild akksira érvényes? Vagy lehet papíron érvényes, de mikor oda kerül a sor, akkor valami apróbetűs szöveg előkerül és már egyből nem?
    Én 2 éves szervizre elvittem a kocsit de nekem 2017ben vett kocsira még nem osztottak 10év garit.
    Így itthon szerelek. Nekem így könnyű volt elengedni, mert meg se tudtam volna venni a 10éveset. Volt rá lehetöség, x pénzért megvehettem volna, de volt 2 feltétel, valamennyi kilométer és néhány hónapos lehetett a kocsi. A kilcsi nem volt meg, de sokkal több hónapos volt. Viszont akkor már elegem volt a szalonos szervizből is.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák