Új hozzászólás Aktív témák

  • watador600

    senior tag

    Sziasztok újra.

    Voltam szervízben, azt mondták a záptojás szagra, hogy tuti a katalizátor csinálja, mikor kiég kicsit pár ezer kilóméter után kiég, ami szerintem egy új autónál több mint érdekes, de mindegy. A hűtőfolyadékot utántöltötték, arra meg azt mondták hogy gyárilag keveset raknak bele. Természetesen megjelöltem a mostani szintet, és majd figyelemmel kísérem majd.

    Másik dolog, időközben a kuplung kezdett recsegni/ropogni, amikor váltok és nyomom a pedált lehet érezni, illetve másképpen mozog a pedál, darabosabban jár.
    Ezt is megnézték, szerencsére nem én voltam az első aki erre panaszkodott, így hívták a gyárat, és valszeg lesz visszahívás Baleno részről. 2-3 hónap míg legyártját a csere alkatrészt. Elvileg a kinyomó csapágy kopott el, mert ez alumíniumból van régebben meg acélból gyártották és hamar elkopik.
    Ez csak ilyen plusz infó azoknak, akiknek Balenójuk van, és esetleg ez a panasz, már dolgoznak rajta.

    Harmadik dolog, azt kérdezném, hogy van-e olyan valaki aki ilyen felnit vett az autójára? (6jx16" és 185/55) A gyári acélkerékkel szerelt felni plusz gumi kombóval mennyivel lenne szélesebb? A gyári 5jx15-ös(175/65) felni eléggé mankó kerék hatást kelt.. főleg hátulról. Szeretnék valami szélesebbet, és az a felni amit linkeltem az tetszene is. Sikerült kicsit faragni az árából, így egész jó vételnek tűnne.

    Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"

Új hozzászólás Aktív témák