Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Elárulok valamit. A cég nem egy gondolkozó entitás. Emberek és az ő agymenésük adja össze.
Ha valaki a nagy sápítozás közben megáll egy pillanatra magába néz és azt mondja, ő jól érzi magát, ha év végén a befeketetése/nyugdíjpénztár/stb minuszban van, de kap egy üzenetet azoktól akikbe be van fektetve, hogy idén jófejek voltak, akkor ígérem meglepődök.
Ebben a nyugatiféle sz*rban mind ludasak vagyunk, nincs kire mutogatni. -
Foglalt név
addikt
Ezt jobb is, ha elárulod, mert azoknak, akik az utolsó pár évtizedben látták ezt, visszatekintve lehet, hogy más kép sejlik fel.
Én arra emékszem, hogy sokkal kevesebb extrémitás volt. A Margit sziget nem volt senkié, senki nem keresett annyit egy hónap alatt, mint te egész életedben. Aki "szegény" volt, az nem küldte a gyereket sítáborba, de volt mit enniük. A bújtatott munkanélkülinek is volt szociális élete (szocializmus, érted), 8 órával kevesebbet ivott, rendbontott, drogozott. Nem stresszeltél rajta, hogy a szomszédnak jobb kocsija van-e hitelből, hogy a gyereknek tudsz-e venni tankönyvet.
Ezt nehezen tudja megváltoztatni, ha valaki bepüffög egy államadóságot. -
Foglalt név
addikt
A szuper kapitalizmus nyugdíjrendszere is a mi hitelünktől ment tönkre és nem a korfa eltolodás miatt szenved a boomer réteg a piramisjátékokra jellemző kevés új befizető okozta pénzhiánytól?
Ha igen, akkor szólnod kéne a franciáknak, hogy ne Párizsban pusztítsanak Macron nyugdíjkorhatáremelése miatt, hanem Pesten -
Foglalt név
addikt
Mégis miről beszéltek? A világháborúk hatására kialkult vagyoni egyenlőség és az ezt részben megteremtő progresszív adózás globálisan 80 körül tetőzött és azóta rohamosan romlik a helyzet.
A nagy átlagnak nem annyira jó, főleg hogy 3x annyian lettünk és egyre többen érzik saját bőrükön a klímaváltozást. -
Foglalt név
addikt
Szerintem ha kettőnknek tegnap volt 6 almája, neked 3 és nekem 3, ma meg 12 almánk van, neked 11 és nekem 1, attól nekem nem lett jobb. Amit te linkeltél ahogy a grafikonon is írja az átlag. Ergo ott 3 és 6 almája volt a példában szereplő átlagnak, tekintetve véve a javak eloszlását, ami egyre inkább egy exponenciális görbére hasonlít, nem látom, hogy szerintem miért terelés, amit linkeltem. Még ha medián lenne az általad linkelt adathalmaz, bár úgy is egy összesített adat pl. várható életkorról, ami kicsit több tényezős, minthogy egy direkt összehasonlításhoz lehessen használni.
De örülök, hogy ezek szerint neked jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte mindenből a legjobbat kínálja az új MediaTek SoC
- Sweet.tv - internetes TV
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Napvilágot látott a Patriot 14 GB/s-mal olvasó M.2-es SSD-je
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Dell Optiplex 7070 i9-9900 Intel UHD 630 64GB DDR4 1TB NVMe 6 hó gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest