Hirdetés
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Indamail
- Disney+
- Padavan firmware
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Elárulok valamit. A cég nem egy gondolkozó entitás. Emberek és az ő agymenésük adja össze.
Ha valaki a nagy sápítozás közben megáll egy pillanatra magába néz és azt mondja, ő jól érzi magát, ha év végén a befeketetése/nyugdíjpénztár/stb minuszban van, de kap egy üzenetet azoktól akikbe be van fektetve, hogy idén jófejek voltak, akkor ígérem meglepődök.
Ebben a nyugatiféle sz*rban mind ludasak vagyunk, nincs kire mutogatni. -
Foglalt név
addikt
Ezt jobb is, ha elárulod, mert azoknak, akik az utolsó pár évtizedben látták ezt, visszatekintve lehet, hogy más kép sejlik fel.
Én arra emékszem, hogy sokkal kevesebb extrémitás volt. A Margit sziget nem volt senkié, senki nem keresett annyit egy hónap alatt, mint te egész életedben. Aki "szegény" volt, az nem küldte a gyereket sítáborba, de volt mit enniük. A bújtatott munkanélkülinek is volt szociális élete (szocializmus, érted), 8 órával kevesebbet ivott, rendbontott, drogozott. Nem stresszeltél rajta, hogy a szomszédnak jobb kocsija van-e hitelből, hogy a gyereknek tudsz-e venni tankönyvet.
Ezt nehezen tudja megváltoztatni, ha valaki bepüffög egy államadóságot. -
Foglalt név
addikt
A szuper kapitalizmus nyugdíjrendszere is a mi hitelünktől ment tönkre és nem a korfa eltolodás miatt szenved a boomer réteg a piramisjátékokra jellemző kevés új befizető okozta pénzhiánytól?
Ha igen, akkor szólnod kéne a franciáknak, hogy ne Párizsban pusztítsanak Macron nyugdíjkorhatáremelése miatt, hanem Pesten -
Foglalt név
addikt
Mégis miről beszéltek? A világháborúk hatására kialkult vagyoni egyenlőség és az ezt részben megteremtő progresszív adózás globálisan 80 körül tetőzött és azóta rohamosan romlik a helyzet.
A nagy átlagnak nem annyira jó, főleg hogy 3x annyian lettünk és egyre többen érzik saját bőrükön a klímaváltozást. -
Foglalt név
addikt
Szerintem ha kettőnknek tegnap volt 6 almája, neked 3 és nekem 3, ma meg 12 almánk van, neked 11 és nekem 1, attól nekem nem lett jobb. Amit te linkeltél ahogy a grafikonon is írja az átlag. Ergo ott 3 és 6 almája volt a példában szereplő átlagnak, tekintetve véve a javak eloszlását, ami egyre inkább egy exponenciális görbére hasonlít, nem látom, hogy szerintem miért terelés, amit linkeltem. Még ha medián lenne az általad linkelt adathalmaz, bár úgy is egy összesített adat pl. várható életkorról, ami kicsit több tényezős, minthogy egy direkt összehasonlításhoz lehessen használni.
De örülök, hogy ezek szerint neked jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
it Leépítettek egy etikus AI-ért felelős csapatot, a jelentések szerint fontosabb lehet a gyors profit, mint a hosszú távú hatások.
- Intel Core i7-3xxx "Sandy Bridge-E" és i7-4xxx "Ivy Bridge-E" (LGA2011)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Játékosokat célzó óriásmonitorral újít az LG
- BestBuy topik
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4, PS5, Xbox
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-on, Kormány szett,ülés,kormány,sebváltó,pedál PS3, PS4, PS5, Xbox
- Intel i3-3110M
- RaidSonic Icy Box IB-RD4320stu3 külső merevlemez ház eladó
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest