Hirdetés
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Megszenvedné a Huawei kizárását a német mobilhálózat
- Kisöpörné az USA a félrevezető reklámokat a közösségi médiából
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- Indamail
- Disney+
- Padavan firmware
- Mobilinternet
- Megremeg az Amazon felhője, újabb hatalmas kirúgások jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Azért a munkásosztályt ne magasztald az egekig, ha cégvezetőnek kineveznéd a 90%-a ugyanazt csinálná mint a mostaniak, és ahogy itt valaki leírta a cégeket is emberek vezetik.
Az emberiség ilyen és kész, azért kell szabályozni ezeket. És ezt nem a cég fogja megtenni, nem saját maga ellensége az. -
dabadab
titán
el kéne már olvasnom a Tőkét
Azt azért érdemes fejben tartani, hogy az 1867-es, a Kommunista manifesztó meg 1848-as (igen, amikor mi még a jobbágyfelszabadításnál tartottunk), azért azóta jelentős társadalmi változások voltak na meg persze a közgazdaságtan meg a társadalomtudományok is sokat haladtak. Szóval manapság A tőke inkább csak történeti érdekesség.
DRM is theft
-
Nagyon el vagy tévedve több dologban is, de próbálom rövidre fogni.
A feketemunka nyilván nem tett jót, csakhogy amikor én kölyök voltam, anyám keresett 2100 Ft-ot havonta, tehát akkor belerakott a nyugdíj- és eü rendszerbe 210 Ft-ot. 89-ben kb félúton volt a nyugdíj felé, tehát annak egy része ezekből az alacsony befizetésekből jött össze... Nyugodtan számold tovább.
Aztán: ami most Magyarországon van, az nem kapitalizmus, hanem neokommunizmus. Ha az állampárt holdudvarához tartozol, nyersz pályázaton, kapsz lóvét, de ha csak a gyanúja felmerül, hogy kritizálod a rendszert, minimum ugrik a lóvé, súlyosabb esetekben állandóan b.sztat a rendőrség és a NAV.
Ha kapitalizmust akarsz látni, egy határral nyugatabbra orientálódj.
Javaslat: ha továbbra is erről szeretnél diskurálni, folytassuk privátban.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
dabadab
titán
Ne legyél már ilyen vicces újkommunista, a nyugdíjrendszer mindehol probléma (Kubában nagyon gáz a helyzet, Kínában egyáltalán nincs is), mert alapvetően nem elosztási, hanem termelési gond: hogy fogja megtermelni egyre kevesebb dolgozó egyre több nyugdíjas nyugdíját? (Magyarországon van pl. kb 4,5 millió aktív meg 2 millió nyugdíjas, vagyis minden egyes dolgozónak el kell tartania még egy fél embert - és ez az arány a korfára nézve egyértelműen csak romlani fog.)
Ja, és a nagy szakértésben az azért feltűnhetett volna mindenkinek, hogy Magyarországon nincs olyan, hogy az ember a befizetéseiből kapja a nyugdíjat: ugyanis a nyugdíjbefizetéseket azonnal ki is osztják a nyugdíjasok között, szóval minden nyugdíjas az aktuális aktívoktól kapja a nyugdíját (és ez a rendszer még a szocializmus idejéből maradt így - szóval azért illene egy icike-picikét képben lenni a tényekkel, mielőtt az ember Che Guevarát játszik).
DRM is theft
-
nuke7
veterán
Tudom, hogy trollkodsz, már az első mondatod is hazugság, ez az utolsó válaszom neked, büszke lehetsz magadra. Segítek a szövegértelmezésben kicsit: én pont az ellenkezőjét írtam, mint amit te állítasz
ráadásul nem is neked szolt.
btw, sajnálom, hogy te így meg csömörlöttél, és tolod az érzelmes lózungokat tények nélkül
en is 10 éve fizetem a diákhitelem és nem lett kevesebb, de ez csak azt jelenti, hogy rosszul mertem fel a jelen és jövő értéket amikor felvettem. Nagyobb részleteket kell majd fizetnem, a forint úgyis egyre kevesebbet ér és szerencsére forint alapú…[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
it Leépítettek egy etikus AI-ért felelős csapatot, a jelentések szerint fontosabb lehet a gyors profit, mint a hosszú távú hatások.
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Dying Light 2
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest