Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Rowon

  veterán

  válasz nuke7 #107 üzenetére

  Én az ilyen videókat meg sem szoktam nézni. Tudományos témakörben valaki bedob egy 40 perces dokumentumfilmet, ami arról szól, hogy lapos a Föld, aztán már egyből megvilágosodik az illető, hogy tessék-lássék a rendszer a hülye, nem én. Más meg az életét az adott tudományág kutatásával végzi és őt nézik hülyének.

  A gond az, hogy annyira elárasztja az embereket az (sokszor hamis) információ, hogy a laikus nem tudja eldönteni, hogy most akkor mi a valóság. Üdv a digitális korszakban.

  Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.

 • Tasunkó

  senior tag

  válasz nuke7 #107 üzenetére

  Ilyenkor persze jönnek a személyes gyufaáruslány aneldoták , 6 an voltunk salakot ettünk, mégsem hoztam fel. Épp arra gondoltam, hogy az alapján ahogy a kapitalizmust, nem folyamatként látod, hanem egy konstans varázslatként, aminek a másik varázslat a kommunizmus feszül neki, kb. az 1980-as évekbeli lelkületet tükrözöd vissza, Onnan nézve nehezen is érthető amit mondok, viszont tökéletesen értelek, akkor ment a Vissza a jövőbe, Olyan témába álltál bele amit bárki játsszva megcáfol. 2023-ban szembejön a valóság, a többség életfogytig tartó kölcsönökkel terhelt, előre el van költve az élete, és ha megbetegszik baszhatja, farkastörvények vannak, mindenki túlélésre játszik, nincsenek a 80-as években bizonyára létező gondoskodás meg amiket mondasz. A tanulás egy biankó csekk, ha benyalhatsz valakinek, akkor beváltod, ha nem akkor diplomás pincér vagy diplomás gyártósor, vagy Anglia ott még vannak szakszervezetek. Szakmát nem tanítanak meg sehol, vagy lenyúlod valami fasztól , aki szétszakál közben, vagy for next ciklus az elejére. Ha olyan jó, maradj 1980-ban, mert itt már más minden.

  [ Szerkesztve ]

  Kérek egy számot a jútútú

Új hozzászólás Aktív témák