Új hozzászólás Aktív témák

  • AeSDé Team

    őstag

    Sziasztok, ha jól látom még nem volt róla szó:

    Az Acefast A17 egy egész jó töltőnek tűnik a Deck-hez, a képek alapján nem lehet nagyobb mint a gyári töltő, és a PD töltés mellett dokkolóként is funkcionál: van rajta egy USB-A és egy HDMI kimenet.

    Valaki vett már ilyesmit? Ismertek, esetleg több porttal rendelkező alternatívákat? Utazós töltőnek használnám, nagyon tetszik benne hogy ezzel az egy eszközzel letudhatnám a laptop, telefon és deck töltését, és dokkolását is. Tudom vannak olyan pass-through USB-C dokkolók amiket rá lehetne dugni a gyári töltőre is, de még nincs ilyenem itthon szóval azt is venni kéne, és ezekben nem tetszik hogy kvázi az eszközön lógnak. Így tök jó kis alternatíva lehetne egy ilyen töltőfej. Csak azt sajnálom hogy nem két USB-A van rajta.

    #5455 zoltannagy
    Szubjektív, nekem a Blind Forest tetszett jobban. Már jópárszor végigjátszottam, lehet hogy ha megjön a Deck, akkor ismét ki kellene próbálni :D A Will of the Wisps is jó, de furább benne az irányítás. Valahogy az első részben mindennek megvolt a maga helye, a másodikban pedig zsonglőrködni kellett azzal hogy éppen milyen képességeket akarom használni és azokat melyik gombokra teszem, ami ennél a játéknál szerintem inkább hátrány mint előny.

Új hozzászólás Aktív témák