Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Spet #95860 üzenetére

    Igen, a Summer/Holiday Sale alatt már egyre kevesebbet vásárolok. Ez viszont nem jelenti, hogy nem szórom a pénzt két kézzel a Steam Store-ban. Értékre továbbra is sokat vásárolok. Csak már nem a nagy sale-ekben. Év közben jobb akciók vannak. Akkor is csak akkor költök, ha Steam-en találom meg a legjobb árat. Ha nem, akkor szemrebbenés nélkül megveszem máshol. AAA játékokat például szinte már csak máshol veszek. Egyszerűen azért, mert az "ingyenes" wallet pénzből többe kerülne. Pénzt meg nem pazarolunk feleslegesen.

    Mostanra rengeteg játékot begyűjtöttem már, amiket el sem indítottam. Sale alatt pár címnél mérlegeltem. Fogok játszani az adott játékkal a Summer Sale kezdete előtt? Nem. Na, akkor felesleges megvenni most. Később úgyis olcsóbban lehet hozzájutni. Van az adott kategóriában már játékom? Igen, többnyire mindenre jut már 5-7 db nagyon jó játék ami már megvan, de még soha nem játszottam vele. Akkor most minek vegyek meg egy újabbat?

    #95861 Źşë'
    >egyre alacsonyabb áron mennek el a kártyák

    Igen, a sima ünnepi kártyákkal egyre kevésbé éri meg foglalkozni. 1 éve gondoltam ki egy új konstrukciót, amivel növelni lehet a sale alatti bevételt. Nyáron ki is próbáltam. Fényesen be is vált. Kb. 62%-al több bevétel jött össze, mint a sima kártyákból. Karácsonykor minden eddiginél kevesebb pénz jött be a sima kártyákból. Az új konstrukció részesedése így még sokkal nagyobb volt. Már kb. 84%-al több bevétel jött össze, mint a sima kártyákból. Kb. 3,5%-al még az össz bevétel is nőt.

    Összeadva a Summer és Holiday Sale alatt befolyt összegeket, minden idők legjobb sale bevételét sikerült összeszednem 2017-ben.

    Mindezt úgy, hogy szinte mindent elrontottam a Holiday Sale-el kapcsolatban, amit el lehet rontani. Egy csomó pénzt hagytam kifolyni a kezeim közül. Nincs mese, nyáron sokkal, de sokkal jobban oda kell figyelnem!

Új hozzászólás Aktív témák