Új hozzászólás Aktív témák

  • noorbertt

    őstag

    válasz BomiBoogie #89484 üzenetére

    Vegulis sikerult :)
    Ott hasalt el felig a dolog hogy nem tudtam OpenVPN-en keresztul csatlakozni ,ezert hamachit hasznaltam. -Hamachi korlatozz valamit? (blog irojat fel fogom keresni vpn miatt) Illetve mint kiderult az uj szolgaltato nem adta a teljes savszelt szoval ott is rugni fogom az ajtot :) (1honapja vagyok az uj kecoban..)
    Feltettem egy ket jatekot es gond nelkul maxon pocre ment minden (csak savszel miatt pixeles volt a kep amit meg fogok oldani).

    Mukodesi elve:

    Amazonon van a gep amit berelsz azon fut egy win szerver es felrakod ra a steam klienst majd belepsz a sajat fiokoddal ha ez megvan akkor ott letoltod a jatszani kivant jatekot (villamgyors) es a helyi gepedet LANba kotod az amazon gepevel. -OpenVPN vagy Hamachi segitsegevel
    Ekkor a steam kliens ugy erzekeli hogy azonos halozaton van a ket geped es megengedi hogy a halozaton levo gepedrol futtasd a jatekot:)
    Miutan vegeztel erdemes lekapcsolni hogy ne porogjon foloslegesen a penz ergo torolni fogja az adataidat, ezert erdemes dropbox segitsegevel szinkronizalni a steam konyvtarat jatek mentesek miatt.

    http://lg.io/2015/07/05/revised-and-much-faster-run-your-own-highend-cloud-gaming-service-on-ec2.html

    En maradok ezen a vonalon amint megoldottam a fenti problemat , hiszen olcsobb mint ha vennek 6-700£ ert egy gepet ami szep es jo nehany evig kozben meg hasznalom havonta nehanyszor plusz aramot se kell adni neki. +ugyan azt az elmenyt tudja adni es steam controller is mukodik persze ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák