Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz EmptyParadox #86641 üzenetére

    >Mi van, ha kedves pénzmosónknak több száz account
    >van bekészítve már régebbi regisztrációval?

    Viselkedéselemzéssel meg lehet oldani, minden gond nélkül. Eddig pihent a fiók, most meg hirtelen vesz 10 db premier AAA játékot? Na, ilyenkor jöhetne a kihagyhatatlan 30 napos visszatartás+support/authenticator stb..

    Másik eset. "Trader" fiókod van, ami több mint 1 éves, havonta min. 1000 USD költéssel? Soha nem volt veled ilyen visszahívásos probléma. Egyébként is rendszeresen, sok premier AAA játékot vásárolsz? Ha igen, akkor simán vehetnél 30 db Apremier AA játékot is, mert valószínűleg most se fogsz trükközni.

    Másik eset. A játékaid nagy része bundle-kból van és/vagy 10 € alatti Store vásárlás? Most meg hirtelen veszel veszel 10 db premier AAA játékot? Na, ilyenkor jöhetne a kihagyhatatlan 30 napos visszatartás+support/authenticator stb..

    Ez pl. teljesen felhasználóbarát lenne. Megfejelve persze egy földrajzi azonosítással is. Pl. ha más városban (pláne országban) jelentkezel be mint ahonnan egyébként szoktál, akkor már a belépéshez kötelező a mobil authenticator.

    Meg még lehetne ötletelni. Tutira lehetne csinálni egy felhasználóbarát, de biztonságos rendszert.

    >meg bürokrata munka több problémát jelent.

    Ezzel mondjuk szerintem melléfogtak, mert nem fog csökkenni a support munkája. Eddig a fióklopás miatt jöttek sokan, ezentúl meg a fiók kizárások miatt jönnek majd. Mert ez a mobil authenticator tényleg baromi menő a geek-eknek, de pont a bonyolultsága+kényelmetlensége miatt az átlag embereknek teljesen alkalmatlan a mindennapi használatra.

Új hozzászólás Aktív témák