Új hozzászólás Aktív témák

  • andris5

    tag

    Sziasztok először vagyok ebben a topicban egy kis segítséget jöttem kérni.
    Tényállás: Nem vagyok nagy win guru - a másik platformot használom a munkám miatt - de elveszve sem vagyok sem az online vásárlásban sem a gépek kezelésében (mondjuk xp láttam utoljára sp nélkül, tehát nem ma volt). Feltettem szerintem minden drivert (eszközkezelőben valami usb izé maradt már csak) és a steamot is. GTA V megvásárlás és félnapos letöltés után elméletileg kész a gép. A játék indításakor felugrik egy rádió gombos választó ablak, hogy válasszak az offline és az online között. Bármire bökök a kurzor mellett megjelenik egy kék kör (win 8.1) kb kettő másodpercig és ennyi.
    Mit nézzek meg, hova forduljak van valakinek valami tippje? A kettő nagy srác itt áll a hátam mögött (kész van már? na jó lett?).

    és egy kis szuper off:
    mint mondtam a másik platformról jöttem és egyszerűen nem hiszek a szememnek, hogy ez XXI században ilyen nyögvenyelős. Teljesen el vagyok kenődve! A gép kari ajándék volt a nagyoknak, szenteste óta én meg ezzel szívok közben a kettő picivel meg alig foglalkoztam :( Abban bízok, hogy user error még ha rosszul is esne.

    BUÉK és köszi a segítséget előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák