Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz intercooler #6847 üzenetére

    Én azt olvastam a játékról,hogy a single-hez kapcsolódó multi a hagyományos formában nem lesz,hanem lesz valami külső terület,ahol lesz lehetőség coopban irtani+az autós részből lesz valami versenyzős-arénás kivitel,mert nem akarják elrontani a "single" élményt... :W
    A Bordert pont azért szeretem,mert ugyanoda mész coopozni is,ugyanazt a kalandozást csinálhatod végig,mint a szingli,még átvezetők,stb. is ugyanúgy mennek,főellenségek,stb...pont az a lényeg,hogy ha azt szereted/segítség kell,akkor csinálhatjátok többen.
    De ha akar a brigád,lemegy egy arénába és nyomja egymás ellen,avagy ott van a bármikori egymás elleni párbaj lehetősége,vagy ott a direkt coop arénaharc kiegészítő,a Mad Moxxi,avagy a kalandokban-dlc-kben is van több ilyen arénaszerű kihívássorozat,ami remek coopban,de akár csak cuccot szerezni is el lehet őgyelegni csoportosan.
    Ehhez hasonlónak van leírva a Dead Island,ahol szintén menni fog ez a menetközben ki-belépés másokhoz,de lesz arénaharc,avagy ahogy írták,lesz a CoD zombi részéhez hasonlóan hullámokban jövő zombik elleni harc is...
    És itt lesz barkácsolgatás is,a videókban is látszik,hogy kismillió mindenféle kacatot jelez felszedhetőnek,innentől már egy jó kombinációs rendszer,és nyert ügy.Talán gond lehet,ha jól láttam,hogy lesz a fegyvereknek amortizációja,de mivel elsősorban közelharcra gyúrnak,bár lesz lőfegyver is,végülis legalább a lőszer nem lesz annyira gond,ha ugye fel lehet markolni szinte mindent,ami útbaesik.
    Erre jön a szintlépés,zombik által dobált cuccok-gyógyszerek,és ha jól lövik be az extra képességfát,avagy hogy mit befolyásol a szint,stb,a nyílt tereppel kombinálva itt is jó lesz csak úgymond céltalanul elmarhulni is az embereknek többedmagukban.Mindenesetre van jópár ingame videó,ami alapján jó kis valami.
    Nem olyan szép persze,mint a Rage talán(bár az is becsapós...sokminden csak háttér a videókon,nagyon folyosós a pálya,hiába szép,ha nem mászkálhatsz szabadon...),de a zombis játékok Crysise azért lehet,elég szép ez is.
    Ha lesz sokféle zombi és érdekes sztori,sok mellékküldivel,kihívásokkal,jó extrákkal,nagy meglepi lehet.
    Mint a Border,amit az év coop játékának választottak sok helyen ilyennel szemben,mint az utána jövő Left 4Dead 2.... :U

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák