Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    válasz Hangm4n #63729 üzenetére

    Ezzel semmi gond nincs, én is figyelek ezekre. Gyakran cserélgetek (csak, és kizárólag) steam.en belül, nagyjából képben vagyok, viszont mióta léteznek akciós kuponok játékokhoz, gyakran akadnak kivételek. Amibe én keveredtem, ott is átment jó pár emberen a gift, és akivel trade-eltem annak épp semmi rejtegetni valója nem volt..

    Ollie:
    A cserékkel kapcsolatos szabályzatukban az szerepel, hogy ha így vernek át, visszakapod a cserében érintett itemeket. "We will restore the items/gifts that were associated with the trade that you performed to receive the game as a one-time customer service gesture." Na és ugye itt szerepel az a "one-time" dolog.
    Szóval engem az zavar, hogy az ő szolgáltatásukat igénybe véve, az általuk állított szabályok teljes mértékű betartásával ér kár úgymond..

    ayo:
    Ok, hogy ők jelzik, hogy figyeljek oda a csalókra, viszont képtelenség kiszűrni hogy az adott ember aki megkeres (vagy akit megkeresel), az most "simlis-e" vagy sem. A steam-nek szerintem nagyon jó védelmi rendszere van. Elég sokan terítették a lopott kártyákkal vásárolt steam cuccokat, és most már szerencsére erre is bevezettek egy 30 napos limitet (új kártya -> 30 napig vársz, ha tiszta, mehet). És mégis valahogy akadnak trükkök.. Tőlem 1 hét után szedték el a játékot, pedig már mintha élt volna ez a szabály.. Elvileg el sem juthatott volna hozzám a történet.. Szóval furi..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák