Új hozzászólás Aktív témák

  • fuwiradis

    tag

    Sziasztok!

    Kezdő steam-es vagyok, de pár játék összegyűlt már, ezért az alábbi (valószínűleg amatőr...) kérdéseim lennének:

    Szóval van pár olyan játékom steamen, amit korábban nemlegálisan kipróbáltam, hogy lássam mivel van dolgom, kell-e ez nekem. Kipróbáltam, tetszett és most ott van a steam könyvtárban. Egyik kérdésem az lenne, hogy megtehető-e az, hogy a nembóti' változattal létrehozott mentéseimet a steam mappán belül, a játék mappájába bemásoljam és így onnan folytathassam a játékot, ahol abbahagytam, mielőtt legálisan megvettem volna a játékot? Ha igen, akkor ez általánosan, minden játék esetén megtehető? Nem allergiás rá a steam?

    Másik kérdésem: van egy kontrollerem, amit szeretnék használni egy játékban, steamen. Viszont alapból nem ismeri fel, kell hozzá egy kis programocska, meg néhány fájl, amit az adott játék mappájába másolva, Xbox kontrollert tudok emulálni és használhatom, amim van. Kérdés ugyanaz: lehet-e abból gond, hogy én ezt-azt (most pl., speciálisan egy ilyen emuláció céljával) bemásolgatok a steam mappába?

    Bocsánat, ha amatőr kérdések ezek, de fogalmam sincs hogy pontosan mit szabad és mit nem a steam-mel kapcsolatban, aztán nem szeretném ha valamiről kiderülne, hogy nem kellett volna, mert kirúgnak. :D

    Köszi a válaszokat! :B

Új hozzászólás Aktív témák