Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Niczo #34415 üzenetére

    én a helyedben akkor nem venném még meg. egy darabig sztem tuti kínálatban lesz és minden akcióban szokott 75%-ot kapni, közben pedig az alapára is lejjebb mehet még. nem tudom mennyi időd van játszani, de F3 GOTY normál nehézségen is, ha olvasol mondjuk guide-ot, hogy tudj a kicsillió rejtett/speciálisan triggerelhető sidemission-okról, helyekről stb. a dlc-kkel együtt simán megehet 200 órát is. (ha nem unod el a végére és rohansz át a főszálon, ebben az esetben viszont minek akarnál külön mégegyszer ennyi sztorit venni?)

    én nyáron megvettem mindkettőt, F3 GOTY-ot már korábban befejeztem (a végén kicsit már rohanva), New Vegas-t viszont nagyon rohanva és még nem voltak dlc-k, ezért most utóbbit kezdtem el. becsléseim szerint jövő ilyenkor tudnám elkezdeni az F3-at. (a kettő mellett még egy GTA-EFLC-BOGT 100%-os végigjátszást is tervezek)

    röviden: F3 nagyon hosszú (tud lenni, ha belemerülsz), bőven ráérsz később is megvenni a NV-t, de akkor érdemes az ulti-t. és akkor megint nagyon jó áron kaptál rohadt sok játékidőt

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák