Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Arról nem is beszélve, hogy a csillagkapu a sci-fi sorozat színészek gyűjtőhelye lett.
A teljesség igénye nélkül:
Woolsey (ST:Voyager)
Mitchell (Farscape)
Vala (Farscape)
Dr. Keller (Firefly)
Adria (Firely)
Dr. Lam (Andromeda) -
Khaal
őstag
SPOILER
Én úgy érzem kezd elmenni a sorozat olyan irányba ahol már nehezen lehet újat mutatni.
Az SG-1-ben a jaffak úgy lettek bemutatva mint kifinomult harcosok akik születésüktől kezdve erre készültek (a filmben szinte legyőzhetetlenek voltak), ennek ellenére az utolsó évadokra már egy csk osztag is tízesével pusztította őket.
Az Ősök is a kezdeti szuperfejlett tudású lényekhez képest nagyon lealacsonyodtak.
Érdekes, hogy egy űrutazásra is képes városban hokedlivel kitörhető ablakok vannak (holott ez egy mai felhőkarcolón is elég fura lenne szerintem).
Szerintem túlságosan erős lett az emberi faj, transzporter, óriás űrhajók, pajzsok, sugárfegyverek...stb. -
Khaal
őstag
Nekem egy kicsit furcsa azért, hogy kb. 10 év alatt az emberi faj összesen egy csillagkapu és néhány kisebb csapat gyalogos katona segítségével lényegében a galaxis egyik vezető hatalma lett, mondjuk persze ez sci-fi.
Kezdetben ugye voltak a goauldok, öröklődő tudással, szuperfejlett technológiával, óriási seregekkel, de mindez semmit se segített az emberi találékonyság ellen. Akkor kitalálták a replikátorokat, de azok se tudtak olyat mutatni amivel sikerült volna fennmaradniuk az emberekkel szemben (na jó itt már kaptunk segítséget az asgardoktól, meg persze ott az Ősök tudása is). Tovább már nem is folytatom, mert néhány csk csapat bármilyen idegen fenyegetést le tud rendezni, legyen az félig felemelkedett lény, óriás bolygópusztító űrhajó, elpusztíthatalan emberformájú replikátor...stb.Véleményem szerint az SG-1-et a 8. évaddal be kellet volna fejezni ahogy eredetileg tervezték, nekem az Ori már egy kicsit túl sok volt.
SPOILER
Az Atlantis legutóbbi részét is le lehetett volna rendezni pár perc alatt, ha éppen ott lett volna az egyik űrhajó a bolygó körül. A replikátor bolygóról miért nem nyúltak le pár zpm-et, ha már ott jártak? Nem került volna túl sok fáradtságba, lesugároznak pár csapatot aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest