Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batman
őstag
kiraly akkor le is szedem a részeket!
2 és fél hét alatt néztem meg a 7 séria összes részét!(nem vagyok függő)A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Caesarion
aktív tag
ez a rajzfilmes dolog aranyos, de a beszerezhetősége nem tiszta számomra. Akkor most ingyenes vagy nem? vagy csak a DC keresztmetszete szabhat határt? Mert mivel csillagkapu-szaga van, nagyon érdekelne (ez is).
mellesleg mail ment neked in connection with #333 hsz.Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Kamisama
tag
ehh...csillagkapu.hu-n is voltak ilyen hírek én is olvastam de szándékosan nem írtam be egy ilyen fórumba hogy ne lőjem le a poént. Mondjuk ez nem valami nagy dolog, mert elvégre aki eddig eljutott vele annak úgyis kell minden infó ami a sorozattal kapcsolatos.
Agyamra megy ez a rohadt gép...
-
Caesarion
aktív tag
ööö, hát pécsi vonatjegy most nem áll rajta a bevásárlólistámon. + nemkevés idő
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Figyelem!! Attention! Achtung!!
Esetleg volna budapesti juzer aki kölcsön tudná adni a most péntektől induló tavaszi szünetem boldogítása céljából a csillagkapu 7.dik és 8.dik évadját + Atlantist? csak kölcsönről lenne szó, ellenszolgáltatásba is belemegyek,de azért maradjunk talajmentén.
ha nem, akkor kénytelen leszek lemenni Pécsre
[Szerkesztve]Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Viktor77
titán
Azokról van szó.
Legnagyobb poén. Van tárcsázóprogim is (2 is), flash játék. Lehet más világokba tárcsázni (igaz nem tudom mi történik, mert még nem találtam jó címet ). Néha azonosítatlan utazó jön, ekkor Írisz be, koppanások, majd csend.
A hangok a filmből vannak, nagyon hangulatos kis cucc.
Meg a másik, mikor egy bolygón lévő tárcsázóval próbálkozhatsz (ez egy állókép a filmből), de ide sem tudtam jó címet.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
ngabor2
nagyúr
Ha nemtudommár melyik részt megnézed az SGA1-ből, (mikor az ''öreg'' Elisabethet felébresztik), ott elmondja az egyik ős, hogy olyan biztonsági dolgot vezettek be, hogy az Atlantisi kapu csak a Földi hívást fogadja, a többit ne. Tehát hiába tárcsázgatbárhonnan a wraith, vagy akárki (pl.Genii), nem találhatja meg, mert halott címnek tűnik máshonnan. Miután a Földről átmentek, a biztonsági dolog végetér, onnantól kezdve szabad a pálya.
Kár, hogy a Mőbiuszt annyira megkavarták (SG1-8), nem így kellett volna befejezni, máshogy is megtalálhazzák volna a zpm-et. -
Kain
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest