Új hozzászólás Aktív témák

  • iSonic

    addikt

    válasz LinogeOW #16979 üzenetére

    apa... nem azért mondom de k**ra nem diamond alján vagyok.. másrészt meg ha nyerek 5-6 mecscet.. mert már mastereseket dobál, akkor egy-kettőre fent leszek masterbe.. de ez szerintem hót mindegy..

    zergnek 10xszer több feladat van? meséld már el nekem mi? creep terjesztés, lárva managment és a muta harass, HA ismétlem HA terran ellen játszik.. mert toss ellen nem nagyon hatásos főleg ha phoenix van..

    terran meg mit is csinál eközben?.. ghost EMP elsütése.. (és elárulom ez nem annyi, hogy EMP és katt.. mert ha nem találsz el egy HT-t, ami full energyn van akkor halott a sereged.. ha nem hiszed küldök replay-t ;) ), jókor nyomd el a stim-et.. (viccen kívül sok buta terran van, aki előbb nyomja el a stim-et és utána meg csodálkozik, hogy hopp nincs sereg..), viking mikro.. (igen nem könnyű, amikor 20 stalker áll alattad.. mert neked a corruptorodnak 200HP-ja van az én vikingjeimnek meg 125.. :) ), aztán tank pontos elhelyezése.. nem egy rakásra pakolod le őket, mint sok buta játékos, hanem szépen elrendezed még a legcentisebb csatában is.. mert ha szarul helyezed, akkor oda az egész..

    szóval mielőtt oltárian kioktatnál először nézz több replay-t, stream-et.. aztán nyomd a rizsát.. mert tényleg azt érzem, hogy a falnak beszélek..
    de megjegyezném neked azt is, hogy azért tudom az ilyen dolgokat megítélni, mert egyrészt iszonyat sokszor nézek zerg BO-kat.. mert vannak olyan zerg játékosok is, akik a ling, baeling, muta mellé képesek kihozni infestort... :)

    és még mindig megjegyezném neked azt, hogy senki sem húzta le itt a NAGY zerget.. konkrétan leírtam, hogy átlagban mit csinál a zerg.. mire "költi" el az APM-jét..
    de nekem ne akard azt bemagyarázni, hogy a creep terjesztéshez RootCatz féle 210-es APM kéne.. mert akkor itt helyben röhöglek ki..

    szerk.: az, hogy beszívod a bunker rusht az már a te saját szociális problémád.. van egy olyan gomb, hogy P, aminek az a feladata, hogy patroloztatsz egy egységet és ha meglátod bunker, akkor leviszel 5 drone-t és leszeded az épitő scv-t.. nem nehéz.. és mellesleg az overlordodat meg mindig jól kell elhelyezni az expandod felé.. ezt is meg kell tanulni pályáról pályára..

    de ha nem vagy makacs, akkor szívesen segítek az early pushok kivédésében..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák