Új hozzászólás Aktív témák

  • FireKeeper

    nagyúr

    Na akkor hogy okuljatok :P

    1. Lépés: Negotiate delivery of rare commodities assigment (1/1): ahogy a neve is mutatja, ez egy 1 hosszú assigment chain, ezt kell megcsípni, hogy utána tudjátok farmolni az artifactot. A kardassziai űrben fordul csak elő, a nebulákban is érdemes nézni. Az ikonja a féregjárat. Kell hozzá 2 trader, valamint 3 Jevonite Ore és 3 Shapeshifting lockets (ezeket szintén a kardi űrben lehet farmolni Haggle for xy assigmenttel). A küldetés sikerességétől függetlenül jutalom egy Strange Alien Artifact.
    Ha már az 1/1 megvan, akkor a küldetés a továbbiakban Negotiate additional delivery of rare commodities néven érhető el, szintén kari űrben, a nebulákat is érdemes nézni. Az assigment hűlési ideje 3 nap.

    2. Lépés: Infuse Alien Artifact: ez a hajó belsőben, a tudományos laborban érhető el (engineering szint, jobb felső sarok a hagyományos belsőkben), a Special Projects menüpont alatt. Kell hozzá az előbb megszerzett Strange Alien Artifact és minden Particle Trace-ből egy darab. 2 Development Lab Scientist csinálja az assigot. A kimeneteltől függetlenül Powered Alien Artifact a jutalom.

    3. Lépés: Fabricate Prototype Console from Alien Artifact: szintén a hajó belsőben vehető fel, de ezúttal a gépházban a csajnál. Csak az előbbi Powered Alien Artifact kell hozzá. Itt a Doffok a húzósak: 5darab, resolve trait-el rendelkező doff kell. A sikerességet befolyásolja a doff színe, a trait-ek (ami kell a resolve mellé a lilához: efficient, cunning, stubborn), illetve hogy melyik részleghez tartozik (az engineering részlegesek növelik a kék esélyét). Igazából 5 lila resolve +1 traites (efficient, cunning és/vagy stubborn) alatt nem is érdemes nekiállni, mert olyan kicsi a lila esélye, és a zöld/kék fabrikált konzolok semmit sem érnek. ennek megfelelően exchange-en elég drágák azok a doffok amik a resolve mellé a három másik trait-et is tudják, az akármilyen engineer-ek meg még inkább. így amíg nincsen legalább 4-5 kék engi vagy vagy lila akármilyen resolve-os, addig a begyűjtött artikat érdemes egyből eladni, és a befolyt összeget Doff vásárlásra költeni. No meg ész nélkül nyomni a Cardassian és Bajoran officer exchange assigmenteket, mert ezek a fajok mind rendelkeznek resolve trait-el. exen a legolcsóbb lila resolve effis doffok a tholian warfare specialistek, 1M alatt megvan darabja, az jó kiindulási alap lehet. Illetve ha valamelyikőtök kivette esetleg a DS9 boundle-t, abban is van pár jó doff konzolhoz (egy bug miatt a doff pakkot ami a boundle-hoz jár, többször is ki lehet venni, én pl 4 Ro Taban-t plusz egy ötödik másfajtát használok :D).

    [ Szerkesztve ]

    steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

Új hozzászólás Aktív témák