Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    jah és jobb lesz ha az új árakat is elkezdjük szokni. Miután a CIG is feloldotta a befagyasztottan nyomott euro-dollár árfolyamot, jó 13-14%-ot drágult megint nekünk a játék, gyakorlatilag 34 euróra nőtt a nyomott árú és limitált starter, és 52 euróra a normál belépő csomag.

    KnockOut87: nem csak ship upgrade-re van lehetőség, ami a hajódat és az ebből fakadó hangárt módosítja egy másikra, hanem csomag beolvasztásra is, amikor visszakapod a játékbeli accountodra (tehát nem a zsebedbe) azt a pénzt, amit a csomagra áldoztál. Ha vettél tehát egy 150 eurós csomagot, majd további 30 euróért upgrade-elted, akkor 180 eurót kapsz vissza. Ebből szabadon vásárolhatsz másik csomagot, lényeg hogy maradnia kell egynek, ami game package, tehát tartalmazza a squadron42-őt és a star citizent. Ezt a beolvasztást a My Hangar alatt lehet elérni, lenyitva a csomagodat, és van egy gomb hogy Exchange for Store Credits. Ezt utána ALAPOSAN ELOLVASOD, leírja hogy mennyi jönne vissza, meg jelszót kér, stb. Ha akarod, így visszakapod a pénzed a játékbeli számládra és vehetsz másik komplett csomagot (de talán ettől még adóköteles, nem tudom biztosan).

    Ami miatt el kell alaposan olvasni, hogy az AMD Omega csomag 0 dollárt ér (de maga a hajó viszont egy drágább hajóvá ccu-zható könnyen). Tehát ott van a herald csomagom, amit Omega-ból csináltam, 30 dollár befizetésével, de csak 30-at kapnék vissza belőle, annak ellenére hogy a Herald maga talán 85 dolcsis hajó.

    Jah persze a pénzt másra is ellőheted, nem kell feltétlen hajót venni belőle. Nekem volt 3 csomagom, egy rendes áron vett Aurora LN alpha-val, ami nőtt cutlass-á, és két omega csomag, amiből az egyik mustang delta, a másik meg már nem tudom hirtelen mi lett. Lényeg hogy a két omega csomagot nem olvaszthattam be, mert akkor gyakorlatilag 40-50 dollárnyi hajót vesztek, a másikon ott volt az alpha, de amikor eltörölték az alpha-t, a főcsomagom ment beolvasztásba, a kapott pénzből felhúztam az egyik hajóm Hornetre, (ez mára Taurus lett), a másikat Heraldra, és a fennmaradó pénzből pedig vettem melegítő felsőt meg bögrét.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák