Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco

    aktív tag

    válasz Martin_M5 #11029 üzenetére

    Jó kérdés hogy mennyire lesz majd a PU-ban észrevehető az ember - vanduul háború, biztos lesz majd egy két hely ahol igen, ahol be lehet szállni kicsit a vanduul írtásba, pl [link] Tiber, kedvenc galactic guide idézeteim innen vannak:
    - The star traveler’s guide to Tiber could best be summed up with a single word: don’t. Or rather, DON’T!
    - unless you are part of an unlucky Marine detachment, you have little hope of even reaching the surface

    Egyik első dolgom lesz majd ellátogatni ide, ha vanduult akarsz irtani, akkor itt biztos megteheted.

    RSI fórumon is komoly toborzás van, hogy majd a béta végén pár százan, talán már ezren is jelezték, hogy közösen megtámadják itt a vanduulokat, persze a részletek még kérdésesek, nem igazán tudjuk hogy fog pontosan működni ez a battle instance dolog, de azért szépen gyűlnek az öngyilkos jelöltek.

    Organization-ök is biztos hogy fognak egymás ellen háborúzni, sokat, sokan, sokszor, sok okból kifolyólag.
    Insta rendszer miatt nem tudom, hogy különböző helyek elfoglalása miatt fognak-e, mert hogy lehetne elfoglalni pl a Spider-t egy nagy kalóz orgnak, ha a gép generál egy másikat is amikor épp kell a sok ott tartózkodó miatt. Nem játszottam eve-el, nem tudom ott hogy működik, csak hallottam hogy ott vannak ilyen háborúk. Viszont lesznek játékosok által birtokolt űrbázisok és aszteroida bázisok, legalábbis ez rémlik, megint kérdés, hogy véges vagy végtelen számú, előbbinél komoly háborúk mehetnek majd értük, utóbbinál nem.

    Ami miatt biztos lesz majd csetepaté az orgok között, az a nagy hajók, állítólag elég nehéz lesz megszerezni egy bengal carriert, és mivel nem logol ki, megtartani sem lesz egyszerű, a legnagyobb katonai szerepkörű orgoknál szerintem minimum elvárás már csak a presztizs miatt is egy birtoklása.
    A nem bűnözőkből álló orgok nyilván nem a hadseregtől akarnak majd lopni egyet, hanem inkább egy másik orgtól, gondolom.

    Pénz, gazdaság, gyárak, semmit nem tudunk még szinte ezekről, de eléggé olyasmi dolgok amik miatt megéri háborúztatni a tagokat.

    Ember vs Ember lesz a legtöbb, a fenti orgos is ide tartozik, de ezen kívül rengetegszer leszel szerintem kalózok által megtámadva, attól függően hol merre jársz, milyen pve - pvp beállítással, nyilván pve-nél viszonylag kevésszer fog ember rád támadni, de nem kerülheted el teljesen.

    NPC elleni harc többségében a szokásos halomra lövöd a bénát játék lesz, de akad majd pár nehéz falat is, amit korábban a bossok megöléséről írtak az reménykedésre ad okot, azt sugallta hogy elég nehéz lesz kinyírni valami nagy nevű npc-t, de törikönyvben leszel ha mégis megtetted.

Új hozzászólás Aktív témák