Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    Lemondás utáni kérdőívbe újabb dolgot lehet beírni: a podcastokra költött 1 milliárd dollár után most 280 millió eurót készül adni a Spotify a Barcelona csapatának szponzorálására.
    Tehát most a Real Madrid szurkolókat is magukra haragítják. ;] Éljen a SongShift app!

    2014 előtti szimpatikus, zenepiacot újító cégből mára tőzsdecápák lettek, és mintha a zene fontossága és user élmény, funkciók fontossága kezdene elveszni, most hogy podcastekkel lesz végre profit.
    Magukra haragított zenészek, áremelés usereknek. Családi csomag túl szigorú megkötése más szolgáltatáshoz képest. Funkcióban évekig elhanyagolt androidos app, évekig hiányzó dalszöveg (és most se olyan jó a megvalósítás), user interface elrontása. Szórják a pénzt mindenre, de nincs 2FA kivéve ha fos Facebookkal regisztrálsz. Kritizálták Apple-t a homepod, watch API miatt, mikor lett támogatás akkor évekig nem csinálták meg. Fake artist és streaming farm csalás. Rivális ellen szabadságharc perelnek, az ő podcast piac felvásárlásuk akkor mi?
    Daniel Ek és Mark Zuckerberg nem csoda jóban vannak, iszonyú mennyiségű adatot gyűjtenek és gyakorlatilag képesek az algoritmussal befolyásolni userek hangulatát. Joe Rogan botrányok. A vorbis ogg és alapértelmezetten bekapcsolt audio normalizálás, a lossless be nem tartott ígéret.

Új hozzászólás Aktív témák