Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #20749568 #5134 üzenetére

    Sajnos ellenkezőleg szerintem. Garázscég szívvel-lélekkel figyel mindenre, hallgatnak a visszajelzésekre. Most túl nagyok, hogy bukjanak, most lehet összevissza variálni ahogy kedvük tartja.

    Az ios appon megnyitom a szívecskékkel összegyűjtött kedvenc dalaim listát. A barmok odateszik a szívecskéket feleslegesen az összeshez és pont oda jobbra ahol a jobbkezes ember amúgy scrollozna a hüvelykujjával! Katasztrófa design! Gyakran a szívecskét találom el, mert útban van és akkor kérdezi eltávolítsa. Nem azért gyűjtöttem a kedvenceket, ilyen könnyen lehessen törölni. Itt kellene a 3 pötty menübe elrejteni ezt a funkciót. Főleg hogy oldalra swipe-ra is előjön a lehetőség, az egy szándékos mozdulat jobbra akkor köv. dalnak, balra akkor eltávolítás kedvencekből.

    Azt a "behind the song" dolgot is inkább kapcsolnák ki, most vagy legyen rendes dalszöveg ahogy Apple Music-nál, vagy ne ez a kamu amivel önként "reklámozzák" a funkció hiányosságot.

    Engem nem érint, de az is miért van az ios app okosabb az androidosnál?

    Ha az Apple Music javítana a felfedező algoritmuson, már váltanék. Igaz, annak is van előnye-hátránya ugyanúgy. Pl. ki tudja azt ha belakja az ember, viszont lemondja akkor törlik a listákat? (mivel nincs free mód, ahogy Spotinál)

Új hozzászólás Aktív témák