Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz sherlock82 #26288 üzenetére

    Brita Aluna volt nekem korábban olyat ne vegyél. Az egész tetejét le kell pattintani az újratöltéshez, majd vissza tenni. Nem is tudom mit gondoltak.
    Marella van most (az betöltős) nagyon bevált.

    Szódagépről olvass vissza, sokszor volt róla szó.
    Én próbáltam aldist, nem csinált elég erős szódát.
    Sodastream Crystal van most pár éve, egyrészt üvegpalackja van és nem műanyag, másrészt nagyon erős szódát is tud csinálni. Drága, de pl apróról lehet venni olcsón is, és akár hozzá külön egy új üvegpalackot.
    CO2 patronhoz pedig az aldiban a legolcsóbb a csere.

    Én úgy csinálom, hogy a kancsó és a szóda üvegpalack is a hűtőben van szűrt vízzel, mikor szóda kell kiveszem a hűtőhideg szódapalackot, csinálok szódát, kiöntöm belőle (van poharunk ami pont annyi), újratöltöm szűrt vízzel a kancsóból, és visszateszem a hűtőbe.
    Így egyrészt mindig van "kész" hideg víz, másrészt a co2 patronnal is gazdaságosabb, mert hideg vízben jobban oldódik a co2.

    Pár havonta érdemes kitisztítani ezeket a kancsókat-palackokat, betenni a mosogatógépbe, vagy palacktisztíató kefe, vagy a műfogsortisztító tabletta nagyszerűen működik erre.

    50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák