Új hozzászólás Aktív témák

  • raziel01

    veterán

    válasz Kump #25972 üzenetére

    A téliszalámi tényleg felháborító. Ha tényleg keveset kaptak akkor a korrekt az lenne akkor, hogy ismét meghirdeti mondjuk csütörtök-péntekre nagyobb készlettel.
    Egyedül a pékárura tudom azt mondani, hogy nálunk mindig van akciós készlet. Bolognai minden nap volt, most vettem 100 Ft-os croissant 2 nap is stb.
    Ruházatból XL ritka, első nap délelőtt még ki lehet fogni. Bár pont ma dobtam ki egy fekete pólót tőlük. Felvettem még két hete és 100 darab fekete szösz volt a bőrömön. Jó mondom kimosom és csak jobb lesz. Ma megint felvettem és pár óra után nézem tele vagyok fekete szösszel. De amúgy nem szokott bajom lenni velük.
    A kasszánál amúgy tényleg sok az átverés. Nem mondom, hogy full szándékos de mostmár 100%-ban megnézem a blokkot, mert egyszer írtam nekik mikor már sokadjára vertek át és valami full paraszt stílusban jött a válasz, hogy miért nem vittem vissza és reklamáltam ott.
    Rendszeres mostanában, hogy akciós kenyérnél nem az akcióst ütik be hanem mást. Péksütinél nem az akcióst hanem mást.
    Illetve az 50%-os lejárós húsoknál volt már, hogy kisebb kedvezményt ütött be vagy be sem ütötte. Aztán meg ha nem figyelsz akkor otthon háborogsz, hogy teli áron vettél aznap lejáró húst. Bosszantó. Bár most tegnap mákom volt. Délután mentem és volt féláras egész csirke. Valami 460-ra jött ki kilója. :C

Új hozzászólás Aktív témák