Új hozzászólás Aktív témák

  • JaniACE

    tag

    válasz amitechxx #8288 üzenetére

    Kicsit visszaolvastam, és lám nem hiába szüttyögtem... :)

    (#8287) amitechxx
    Van egy X-Fi Extreme Gamerem, rá lehetne venni, hogy zenehallgatáskor sztereo jelet 2.1-re alakítsa és esetleg a mélyvágás még állítható is legyen?
    (#8289) Recon666
    Külön a frontok vágási frekvrenciáját biztos nem tudod beállítani.

    De, be lehet állítani. Az itt leírtakat kell követni.
    Natív ASIO / DirectSound(3D akár 5.1) forrásnál nem a Wave (az csak a szimpla waveouthoz jó), hanem a FrontL/R oszlopot kell állítani. ASIOnál értelemszerűen azon a fülön lévőt. :)

    Tesztként pont ilyen kártyán a méltán népszerű xmplayerrel (kezeli mindkét kimenetet a szimpla waveouton kívül) játszottam le a szintúgy méltán népszerű Jarre bácsi Aero albumáról a képen látható számot - 6 csatornás, tisztán kihallható különbségekkel köztük.:) Látszik, hogy csak a FrontL/R oszlop van engedélyezve (pontosabban az erre érkező jelek vannak simán átengedve az elülső hangszórókra, illetve feldolgozva az Aux3+4 buszon keresztül a mélynyomóra és az elülsőkre), minden más natívan le van tiltva (aux-ok minimumon, kék pöttyök kivéve az oszlopokból), hogy ne kavarjon be a végkimenetbe.

    Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

Új hozzászólás Aktív témák