-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz jonnyjoker01 #30789 üzenetére
Üdv!
Mr. Robot első évada is Eliott-ról szólt, ahogy írtad, de egy történetet kaptál: hogy veri szét az Fsociety az E-corp-ot és hogyan vágja haza a bankrendszert, mindezt hihető hackelésekkel (legalábbis én bekajáltam ). Látod, hogy mennyire függ ma már minden az elektronikai eszközöktől és mennyire könnyen át lehet/ne venni a hatalmat bármi felett, ami mögött egy PC van. A végére eszmélt rá Eliott, hogy ő maga Mr. Robot.
Most a 2. évadban eltelt 6 rész, ami közel 6 óra és ebből 5 és fél arról szólt, hogy Eliott hogy próbálja a "negatív" énjét elnyomni. Sok helyen olvastam, hogy a Harcosok klubjához hasonlítják ezt a részét a sorozatban, ami igaz is. De ami ott működik 90 percben, az itt is menne....de nem 5 és fél órában. Mindezt úgy, hogy ha láttad az S02E00-át akkor totál át vagy verve, mert azt hangoztatták a készítők, hogy most tele lesz akciókkal és hogy totál más lesz a sorozat. Nos, a totál más az meg van, akció meg sehol.
Nem kell minden részbe hackelés (első évadban sem volt mindig), de már fáj nézni, hogy ha megjelenik Mr. Robot Eliott-al akkor elkezdődik az újabb unalmas "lelkizős" csörte. Remélem, hogy most tényleg jön a nagy változás, mert lassan vége az évadnak és túrós sem történt még.
Valahol láttam valami nézettségi statisztikát (talán a sorozatjunkies-en?), hogy az évad eleje óta majdnem felére esett a nézőszám (1.500.000-ról kb. 700.000-re a legutóbbi rész óta), ami eléggé beszédes...legalábbis számomra .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
tepenzed
őstag
válasz jonnyjoker01 #30825 üzenetére
még nem néztem meg, de kitalálom a csavart, amit már kb mindenki feltételez:
Eliot igazából börtönben csücsül ezaz nem ?
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #30890 üzenetére
És mi a helyzet a 3. és 4. évaddal? Az hogy tetszett?
- mozi bolondéria -
-
parkr
őstag
válasz jonnyjoker01 #30929 üzenetére
csak 7381881738291873728290492816?
-
Vladi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #31096 üzenetére
a robot nagyon jó lett, nagyon feltornászta magát, igen durva kis thriller lett belőle.
Ha feleennyi részben adják ezt elő, most mindenki itt lelkendezne.
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jonnyjoker01 #31160 üzenetére
Mi is, az utolsó részeket csak becsületből néztük meg, hogy ne hagyjuk félbe..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #31203 üzenetére
Az első fele nem nagyon tetszett. Főleg, hogy rájöttem, Cuba Gooding Jr. az egyik főszereplő (eltartott pár percig ). De amikor
, onnantól már kicsit jobb volt.megérkezett a testvére
Igaz, a ház nagyon tetszik, és a hangkeverés is nagyon jó lett. Ezek a hülye hangok meg visítások jól voltak pozicionálva.
Most esik le, hogy nemrég láttam a Roanoke kolóniáról dokufilmet. Köszi a linket. -
titán
Ez az american horror story igazi horror sorozat, vagy minek mondanad? Neznek majd horror sorozatot is.
-
titán
válasz jonnyjoker01 #31216 üzenetére
Koszonom szepen! Megtekintek egy reszt mindenesetre.
-
perempe
addikt
-
rétisün
veterán
válasz jonnyjoker01 #31219 üzenetére
muszáj lesz megnéznem angol felirattal (valószínűleg nem egy irodalmi angol van benne ), már az előző évadokhoz is elég lassan csordogált a magyar felirat.....ha valaki esetleg tudna olyan oldalt, ahol van magyar felirat (feliratok.info-n pl. éppen fordítót keresnek) ossza meg, köszi!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
k-adi
nagyúr
AHS 6*1
Jaja jo ez a kamu dokumentumfilm szerű felépítés, nagyon ötletes horror sorozathoz.
csak így akkor tuti hogy túlélik a terrort. (spoiler )
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #31237 üzenetére
Hát igen egy centet nem ért ez az epizód se, de én már meg se merek szólalni MR Robi kapcsán...
-
spammer
veterán
válasz jonnyjoker01 #31243 üzenetére
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #31315 üzenetére
Bocsi a dupláért
Évadértékelés:
0/10 "Akció" terén
11/10 amiért úgy játszottak a fejemmel mint a kisgyerek a hangyával.
2/10 béna sírásáraTyrell
11/10 drámára és gülüszem szerepléséért az utolsó részben
0/10 mert köcsögök a készítők.Átlag 24/50 -> 5/10
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Apollyon
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #31315 üzenetére
Bocs hogy ezt mondom, de ez akkor is spoiler
(#31317) jonnyjoker01: a készítők közül Sam Esmail az egyetlen akit utálni kell. Ő rendezi, meg ő írja a történetet is. A rendezés mondjuk klassz, imádom a kamerállásokat sokszor. Na jó, van hogy béna, de ez ritka. A sztoriért viszont nagy pofánszabás járna neki, mert a 3-4 résznyi történetet 12 részre húzta szét. Már az is sokatmondó egyébként, hogy eredetileg filmnek szánta (ami legjobb esetben is 90-180 perc között van, szemben a teljes sorozat 7-8 órájával) ami elég sokat sejtet arról hogy mennyi tartaléka van a sztoriból. Hát nem sok. Ha lenne időm, meg kedvem, fognám a sorozatot, kivágnám a lényegi részeket, egy összeállításba, hogy a sorozatrajongó társaknak megkönnyítsem az életét. Igen, néha ennyira unalmas volt
Na de én még nem láttam a 2x12-t, így légyszi rakjatok mindent spoilerbe, kösz.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tPedro_
őstag
válasz jonnyjoker01 #31320 üzenetére
Szerintem semmi extra nem volt, csalodtam az evadban is. Az eleje meg csak-csak elment, volt egy ket jo, izgalmas jelenet, de a tobbi dogunalom. Sokszor csak a hatterben ment, netezes kozben. Sajnalom, az elso evad tetszett.
-
félisten
válasz jonnyjoker01 #31320 üzenetére
Huhú, nekem adta. Csak nagyon cinkes így abbahagyni... de összeállt sok minden, és minden momentuma tetszett a résznek. Lehetett volna az előző is ilyen, ugye az hangulatra építkező rész volt, de így a vége felé erősen fillernek hatott.
Szóval én várom a következőt, elfogadtam annak, ami, és annak egész jól kezd kerekedni. -
Black Dragon
addikt
válasz jonnyjoker01 #31401 üzenetére
Itt a ph-n nem sok embernek jött be, de biztos az imdb-n sok a fanatikus, mindig 10-est adtak.
Ami részemről nem baj, én megértem, hogy lehet az ilyen stílust szeretni meg nem is, csak az ember másra számított az első évad után.
-
Apollyon
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #31434 üzenetére
Na ne triggerelj már be a mr. robottal
A The Strain minden egyes része pörgős, szinte folyamatosan történik valami. A Mr. Robot-ban meg azt látni ahogy néznek ki a fejükből és nem történik semmi... Csak néz és néz és néz, mond egy szót, néz és néz és néz és néz még egy szó 20 percen keresztül. Aztán ugyanez egy másik karakterrel, csodás... Ennél idegesítőbb dolog nem nagyon van a világon Tipikus időhúzás ami az FTWD-ben is volt.Lehet hogy lehetne jobban is csinálni mondjuk valami másik sztorival a Strain-t, csak most jelenleg az egész sorozat a Master-re épül, nélküle könnyen legyakják a kórt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
|AP|
veterán
válasz jonnyjoker01 #31632 üzenetére
konkrétan pár perccel előtte hangzott el, hogy képtelen lenne ártani élőlénynek... "csak" ennyit jelent -
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #31637 üzenetére
Azt mondják a got utódja lesz... Nekem már most jobban tetszik a Westworld, mint a GoT
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #31665 üzenetére
Evan Peters valóban mindig jól alakít és nem, nem lesz vége, ez az évad 10 részes
-
IG55
senior tag
válasz jonnyjoker01 #31693 üzenetére
Ezek nem jöttek be sajnos.
-
kentucky
őstag
válasz jonnyjoker01 #31758 üzenetére
Megérte előfizetni az HBO GO-ra, nemsokára még az Aranyélet második évad is jön
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #31812 üzenetére
Nekem is. Január 30, amikor jön, de szerencsére 17-én már előtte The 100. Botrány, hogy a főszezon kezdetekor nincsenek normális (ú)j sorik (sem), a régieket kell várni midseasonben vagy még később a nyáron.
-
davidsone
addikt
válasz jonnyjoker01 #32017 üzenetére
Valamiről szólnia kell a 4. évadnak is de nagyon már nem tudják csűrni-csavarni...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #32233 üzenetére
A karácsonyi editiont ne hagyd ki BlackMirrorból.
-
Janaboy
Topikgazda
-
Fecogame
veterán
válasz jonnyjoker01 #32263 üzenetére
Ahh, értem. Köszi!
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz jonnyjoker01 #32290 üzenetére
Ez az évada miről szól?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #32311 üzenetére
Köszönöm szépen, meglesem azt is.
-
gboszi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #32727 üzenetére
Olyanokrol marad le, mint "mineral, no rock", "Jesse...Jesse", " yo, mr. White", "bitch" és persze a
"I am the one who knocks!" "If you're good at something, never do it for free!"
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #32741 üzenetére
Van még ott pár korrekt csaj, Raven, Octavia, van, akinek Clarke is bejön
Tvshowtime-on amúgy katasztrófa a legjobb karakter rész, minden egyes résznél ugyanazokra a karakterekre lehet szavazni, miközben csomó nem is szerepel az adott részben vagy már rég kiírták a sorozatból...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
davidsone
addikt
válasz jonnyjoker01 #32741 üzenetére
köszi, amint tudjuk el is kezdjük nézni...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
bigdady
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #32861 üzenetére
Kölcsönözhető vhol? -
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #33140 üzenetére
Ha nem nézném a Sherlockot, a végén még azt hinném, hogy sz@r, mert a Mr Robothoz hasonlítod
Nekem nagyon tetszik eddig a 4. évad, végre megint van valami izgalom és fordulatok. Az Abdominal Bride nagyon nem jött be, annyira gyenge volt számomra, hogy végig se néztem, de a 4. évad simán hozza bármelyik korábbi színvonalát.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
S e t h
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #33216 üzenetére
Vérsas, volt már korábban is a sorozatban.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jonnyjoker01 #33346 üzenetére
A könyvsorozatra mondtam, hogy középszerű. A félreértések miatt.
A tv-s sorozatot még nem láttam, arról nem is nyilatkoznék.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #33454 üzenetére
Mint azt az első 3 évadból megtudtuk, nem pusztult el az emberi faj a sugárzástól, ergo nem csinálta rosszul A.L.I.E., valószínűleg számolt azzal, hogy túlélik bizonyos emberek végig.
Egyértelmű volt, hogy a túlnépesedést problémának látta és erre a populáció csökkentését találta az egyetlen megoldásnak.
Persze az is lehet, hogy egész egyszerűen még nem volt készen a kódja, ezért csak bugos lettPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz jonnyjoker01 #33506 üzenetére
Vágesz. Ma kezdjük a 2. évadot.
-
T_Stark
őstag
válasz jonnyjoker01 #33866 üzenetére
Bizony. És ez még mind csak előjáték ahhoz képest, ahol épp a könyvekben tartok.
-
k-adi
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #34038 üzenetére
Ismerem azt is, az már nem kezdtem el de úgy hallottam az jobb az eredetinél.
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #34038 üzenetére
Már csak hetet kell aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest