Új hozzászólás Aktív témák

  • CptAdamica

    veterán

    Archive 81
    Mostanában több Netflix sorozatba ugrottam bele csak úgy, szembejött ez a sorozat is. A sztori szerintem egész jó és ambiciózus lehetne, működik is a negyedik/ötödik részig, de utána sajnos szörnyen elfogy a szufla a sorozatból. Ez a szekta vonal tetszett, ahogy fejtegetik, aztán kiderült a végére, hogy csak egy nagy lufi az egész, ami egy átjáróra van felhúzva a 2 világ között. Azt sem értettem a végén, hogy Dan és Melody mentek az átjáró felé, majd Samuel elrántott Dan-től Melody-t és visszavitte a másik világba, ahonnan ő rántotta át 1 epizóddal korábban. Dan mitől lenne értékesebb a kaelego démonnak? Kicsit az utolsó rész is olyan volt, hogy 40. percnél jutott eszébe a rendezőknek, hogy ezt a sorozatot be kéne fejezni és a másik világra maradt összesen 15 perc.

    Ami pozitív volt az a zene, nagyon éreztem némi áthallást a Returnal és Control játékok zenéivel.

    Cobra Kai
    Szerintem aki szerette az eredeti karate kölyköt, annak instant nézős sorozat, zseniális hangulata van, nagyon jó, hogy az eredeti színészekkel tudták folytatni, az utolsó nagy harcot pedig nagyon jó volt nézni.

    Midnight Mass
    Ebbe is totál ismeretlenül vágtam bele, szerintem nagyon jó kis minisorozat, általában, ha egy sorozat unalmas, akkor bealszok, de itt jó volt hallgatni a hosszú párbeszédeket és megismerni a történetet. Nyilván tényleg érdekes, hogy explicit sehol nem volt említve a vámpír, mint lény, de lehet abban a világban nem létezett. Ettől függetlenül érdekes volt, hogy mennyire mindenki a kénye kedve szerint értelmezi a vallást.

    Maid
    Szintén egy dráma, nehéz is bármit hozzáfűzni. Szomorú látni néha azt tehetetlenséget, amit át kell élnie a főhősnek és a lányának, de nagyon jó kis minisorozat, végig lekötötte a figyelmem, jók voltak a színészi alakítások is. A színésznő nagyon ismerős volt, aztán beugrott, hogy a Volt egyszer egy… Hollywood-ban szerepelt.

    [ Szerkesztve ]

    Megyen!

Új hozzászólás Aktív témák