-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Better Call Saul, első 2 évad, a hétvégén végeztem vele...
Féltem tőle, el nem tudtam képzelni milyen lesz majd a Breaking Bad után. De ez valami eszméletlenül jó. Egyszerűen nem lehet abbahagyni, annyira jó tetszett. Úgy hogy egyetlen hatalmas bajom van, hogy áprilisig várni kell a 3. évadra...
Más:
Annak ellenére, hogy Philip K. Dicket is nagyon birom, az alap story is nagyon érdekes, mi szerintem mi lett volna ha nazik megnyerik a 2. VH-t, bele kezdtem a Man In The High Castle -be. Jó kritikákat olvastam róla a neten leginkább és az IMDB-n is viszonylag magas az értékelése. De 2 részt láttam és még talán kettőt megnézek, de a feladás szélén billegek már. Nem tudom, valahogy nem ezt vártam. Eddig nekem se a story nem túl erős, sem a megvalósítás. Egyik karakter sem tudott eddig megfogni és hiába látszik, hogy nagyon erős színészi játékot képviselnek, valahogy olyan hiány érzetem van az egésztől,nehéz megmagyarázni.
Lesz ez még jobb, attól kérdezem aki már látta?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest