Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Kergeboci #14401 üzenetére

    Omnipollora arra keszulj fel, hogy kb egy Galerias / Oporto / Koccinto (ha vagod a XIben a BME mogotti kocsmakat), fancy lampakkal es zsenialisan jo sorokkel meg finom pizzaval, de egy pici lyuk. a brewdog södermalm szinten kb egy hopfanatik meretu / szintu hely, a ketto setatavolsagra van (ha szeretsz jarni). Omnipolloban megbizhatobb picit talan a sorok minosegi eloszlasa, jellemzoen sajat cuccaik vannak, imperial szokott mindig lenni. Bishops södermalm ott van az Omnipollotol 1kmen belul szinten. Bishopsnak van a harom kozul messze a legnagyobb valaszteka (kb feluton a belga es a csakajosor kozott) es kifejezetten jo a hamburgeruk, ha lenne "kladdkaka"juk akkor egy imperial melle nem lehet vele melleloni. arakra ugyelj. omnipolloban 15 euro korul van a pizza, egy picit draga pizza viszonylatban, de cserebe erzodik rajta a szeretet. hatar a csillagos eg de az ugyis feltunik, ha ket eloetel van az etlapon es az a kagylo / tatarbeefsteak.

    ha olcson akarsz oket kajalni, akkor ott a Max, az a helyi hamburgerlanc es szerintem kifejezetten jo a mekihez / burger kinghez kepest. ebedidoben van ebedmenu, az ettermek joreszeben, a dragabb helyeken is. jellemzoen olyan 8-15 euroert.

    Egyebkent igazabol majdnem barmi, egy honapja voltam egy olyan uszo kocsmaban ahol sajat DIPAjuk volt a pridera fozetve a mikkellernel (!), szoval gyakorlatilag barhova bemesz kis tulzassal lesz normalis soruk.

    ahol nem voltam az a nya carnegiebryggeriet, szinten södermalm, Omnipollotol kicsit keletre. jellemzoen nekik is jo soruk van.

    ajanlott markak: omnipollo (imperial / dipa vonalon verhetetlenek), dugges (foleg imperial / gyumolcsos stout), poppels (imperial / dipa) nya carnegie, electric nurse, ocean (ez mondjuk foleg göteborgban van mindenhol), stiegbergets (uj göteborgi fozde zsenialis ipakkal), mainstream vonalon eriksberg es mariestad avagy lehet mainstream vonalon is jo sort fozni. ha lagert akarsz egyebkent szvsz eriksberg es mariestad, a kezmuvesek nem jobbak csak dragabbak.

    ja es menj be a systembolagetbe (lehetoleg valamelyik nagyobba) es akadj ki, hogy az allami tokatlagos boltban mekkora kinalat van.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák