Új hozzászólás Aktív témák

  • tailor

    őstag

    válasz b.vr #2610 üzenetére

    Bocs, tényleg nem úgy értelmeztem az írásod, mint ahogy arra válaszoltam :) Az árral kapcsolatban jók az előrejelzések - persze a tutit majd a bejelentés után tudjuk meg, de állítólag az összes jelenlegi FF modellnél olcsóbb lesz a 24MP-es verzió. Ami egy igen okos döntés lenne a Sony részéről, mert az árral nagyon sok embert be lehet cserkészni.
    A focus peakinges manuál "üvegezés" terén szerintem nagyobb durranásra, mint amit a jelenlegi vázak is tudnak, nem nagyon számíthatunk - legalábbis a peaking azt fogja tudni, amit már ma is tud. Személy szerint én jobban szeretem a "belenagyítós módszert" használni, mert a peaking sok esetben nem ad tűéles végeredményt (vagyis nem ott lesz pontosan éles, ahova szánom); illetve általában kombinálni szoktam e kettőt. Manuális fókuszálásnál én speciel a törőékes mattüveggel sokkalta gyorsabban és pontosabban állítok élesre, mint a NEX-szel. Leicát én sem használtam még, de a működési elve alapján nekem az is gyorsabbnak tűnik e téren, mint a peaking-belenagyítás. :U

    (#2612) bogyo112: Bele bizony, mégpedig két lépcsőben (7x, 14x). DMF-nél is bele tudsz, amikor is AF után kézzel tudsz igazítani a fókuszon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák