Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz tothn #13668 üzenetére

    +1 Szerintem is.
    Ár / szenzor / fókuszsebesség / burst / méret / videó hatszögben nekem az A6000 adja ki a legjobban az igényeimet. Fuji túl drága, CaNikon túl nagy, M4/3 meg vagy lassabb fókusz, vagy gyengébb videóban, vagy drágább. Nem flame-et akarok, csak nekem ez adta ki a legjobban.

    Az olyan apróságokról meg nem is beszélve, hogy amikor asszonyka fotóz engem a géppel, rárakom neki a világ legautomatább módjára, és teljesen jó képeket csinál úgy is, ha a gépre van bízva kb minden.
    Így még ő is élvezi, és jóváhagyja az újabb költéseket :D

    Amúgy, nekem sose volt tükrös gépem, de minap volt kezemben Canon tükrös gép. Az ott feature, hogy nem azt látom a keresőben, mint amilyen a kép lesz? Mármint, beltér, szülinap, a keresőben tök sötét volt minden, rokon mondta, hogy jó lesz az, lőjem, és visszanézve tényleg normális lett a kép, nem alulexpós. Ez így rendben van, ez ilyen? EVF-el nekem baromi szokatlan volt (tudom, jöhetnek a kövek, hogy én nem jártam ki a DSLR sulit)

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák