Új hozzászólás Aktív témák

  • Celtis

    veterán

    válasz pinnacle #48987 üzenetére

    Nem azt mondtam, hogy normális ha akad, hanem azt kérdeztem, hogy mit értesz akadás alatt. A 24p-s film másodpercenként 24 darab képkockából áll. Ha a TV semmit nem módosít a képen, akkor egy svenkelő kép egy elég nagy kijelzőn érezhetően darabos az alacsony kockaszám miatt Ez teljesen normális, ettől van mozihatása a filmnek. Bekapcsolt interpolációval ez a darabosság eltűnik, folyamatos lesz a mozgás és el is tűnik a mozi feeling v.ö.:szappanopera hatás.

    Valószínűleg ott lesz a probléma, hogy én az XG/XF9005 TV-kről beszélek, mivel Bashir XG9005 beszámolójára válaszoltál és tettél fel kérdéseket, hogy a TV-je a minta fájlt hogy játssza le. Te pedig közben egy belépőszintű 50WF665-re gondolsz. Utóbbit nem ismerem, abban viszont biztos lehetsz, hogy az XF/XG9005 tökéletesen támogatja a 24p-t és minden képjavító kikapcsolható, viszont az 50p-s libegős felvételt nem tudja szépen lejátszani, ahhoz külső eszköz kell.

    Meg kell érteni, hogy a fullHD kihalt. Ha minőségi készüléket akarsz venni, a 4K elkerülhettelen, ha szükséged van rá, ha nem.

Új hozzászólás Aktív témák