Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Celtis #48057 üzenetére

    "Azért ne tegyünk már ilyen kategorikus kijelentéseket, hacsak nem hasonlítottad össze a cuccodat minden létező soundbarral."

    Ha szabad kérnem, inkább ilyen kategórikus kijelentéseket ne tegyél!

    Egyrészt teljesen felesleges "minden létező" típussal összehasonlítani, mert nyilvánvaló, hogy az összehasonlítás a fórumtárs által megjelölt pár 10.000 forintos, de nyugodtan mondhatjuk, hogy 100.000 forint alatti soundbar-ok kapcsán értelmezhető.

    (A több 100.000 forintos BOSE, Klipsch, stb. soundbar pedig egy teljesen "más liga".)

    Hozzátéve, hogy azok közül éppen eleget próbáltam már ahhoz, hogy legyen összehasonlítási alapom.

    És te hallottad már a DTT2500-as szettet? Ismerős a "Cambridge Soundworks" név számodra?


    "Amúgy ez is csak egy szatellit hangszórók+sub összeállítás, mint egy soundbar."

    Annál azért több. Egyrészt egy önálló, hardveres Dolby Digital dekóder és erősítő, másrészt egy 5.1-es szett, tehát - a soundbarral ellentétben - valódi térhatást nyújt, ha (a lábakkal is rendelkező) szateliteket elhelyezi maga körül, ahogyan azt kell.

    Értem én, hogy van egy több éves, ~70.000-80.000 forintos LG Soundbar-od, aminek örülsz; én pedig örülök, hogy megelégedettséggel használod.

    De próbáld objektíven nézni a soundbar technológia jellemzőit. (És persze az sem mindegy, hogy azzal a célja valakinek az, hogy "csak szóljon valami, és egy kicsit jobban tegye, mint a tévé saját hangszórója", vagy pedig minőségi hangzást keres.

    Utóbbit nem a 100.000 forint alatti kategóriában fogja megtalálni.

    (Egyébként pedig tőlem aztán mindenki azt vesz, amit akar. Én pedig erősen gondolkodom, hogy felhívom a srácot, és megveszem tőle azt a DTT2500-at tartaléknak, ugyanis tényleg annyira jó. :K )

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák