Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
Hali, szerintem erre fogod tudni használni. Én házon belül próbálgattam, nekem átvitt pár falat/1 emeletet. Ahogy itt olvasgattam, nagyon nagy a szórás, kinek mennyit bír, amiből azt szűrtem le, hogy a környezet "wifi-szennyezettsége", és a vevőkészülék képességei elég erős befolyásoló tényezők.
-
Uzi74
senior tag
Megjött a 4000 Wifi, egész jó a wifi hatótáv, ha nincs fal az útban.
Androidos app-ok közül tudtok olyat, ami meg tudja tükrözni a képet? (bal-jobb oldal felcserélése, nem rotate)
A januári G20150126V03 FW van rajta, szerintem hagyom egyelőre - ha már működikAmit hiányolok kicsit, hogy magán a kamerán nincs semmi rögzítési lehetőség - csupaszon nem nagyon lehet rögzíteni sehova...
-
axlfsi
veterán
Igen, (sajnos) ez úgy van. Nagyon nem praktikus és a "céleszközökön", melyek dashcamnak születtek, van olyan lehetőség, hogy amikor történik valami az úton, akkor egy gombot megnomva kvázi lockolható a felvétel és nem kerül felülírásra - ez nekem NAGYON HIÁNYZIK!
A 64-es kártyámon 1080-as beállítással kb. 300-350km autózás után az első felvételek törlésre kerülnek, szó nélkül és ha szeretnék az utazásom elejéről félretenni valamit, meg kell állnom az út szélén, laptop elő, kártya be és kézzel átmásolni. Borzalom!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
veterán
-
Rent
senior tag
Nekem 1.0-t ír sj4000 a menüben, nem sikerült frissítenem, pedig sjcamhd oldalról szedtem le a legfrissebbet. .bin-t formázott kártyára raktam és ugyanúgy elindul az sjcam ahelyett, hogy frissítene. Szerintem az enyémen 1.0 van (legalábbis a menüben ezt látom).
Viszont remekül teszi a dolgát így is, viszont szeretném frissíteni ha lehet, hátha jobb a fehéregyensúly új fw-vel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest