Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- DIGI internet
- Microsoft Outlook topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Tervezek vásárolni egy 4000+ változatot (azért a +-t, mert 1080 nál tud 60fpst, valamint 2k felvételre is képes)
Milyen kártyát ajánlotok hozzá? (dslr-hez én 2db 64gb pro samsungot használok, ott számít az írási sebesség (80mb/s) a sorozat rawok miatt)4000+ 2k esetén elég hozzá egy 128gb evo írása (támogatja ezt egyáltalán?) vagy nézzek hozzá 64gb pro-t inkább?
Illetve mennyi fér rá 2k, 1080 60fps esetén?
Köszi a válaszaitokat előre is! (valamint az is érdekelne, hogy hülyeség e megvenni a + változatot)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Na végül sima sj4000 lett pár kiegészítővel (fejpánt, mellheveder, autós rögzítő, 64gb sandisk ultra, alumínium szelfibot, +1 akksi, táska), hétfőn majd + még 1 akksi + dupla töltő iponból. Elsőre kicsit eltoltnak látom a színeket beltérben lámpafénynél, de majd holnapra fw frissítés meg majd besüt a nap, illetve megnézem kertben is. Remélem természetesebbek lesznek a színek, ha nem akkor meg majd remélem adobe premiere megoldja
-
Rent
senior tag
válasz sityupityu #12173 üzenetére
Hogy lehet ezen javítani? Színbeállítás mind1 mire állítottam, sárgás kicsit mindenhogy. Lehet az a baj, hogy d600 full frame hez szokott a szemem. :/
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Nekem 1.0-t ír sj4000 a menüben, nem sikerült frissítenem, pedig sjcamhd oldalról szedtem le a legfrissebbet. .bin-t formázott kártyára raktam és ugyanúgy elindul az sjcam ahelyett, hogy frissítene. Szerintem az enyémen 1.0 van (legalábbis a menüben ezt látom).
Viszont remekül teszi a dolgát így is, viszont szeretném frissíteni ha lehet, hátha jobb a fehéregyensúly új fw-vel.[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Köszi!
Sikerült frissítenem az sj4000-et. Pontokba szedném akkor, hogy hogyan kell.
1. FAT32 Primary-re kell formázni a kártyát.
2. Kártya gyökerébe kell másolni az fw .bin fájlát.
3. Behelyezni és bekapcsolni az SJCAM-ot.
4. Kb 1 perc mire felfrissül és bekapcsol
5. Ezután formázható SJCAM menüjében és újra a teljes terület használható lesz.Ennyi!
Én azzal szívtam először, hogy nem tudtam, hogy exfat nem jó frissítéshez, aztán azzal, hogy 64GB kártyám van, amit alapból nem enged formázni fat32-re a windows.
3rd szoftverrel formáztam egy 2 gigás partíciót rajta fat32 re, majd a korábbi hozzászólások után beraktam az sjcam-be és azzal is leformáztam. Ez nem jó, mert az sjcam a teljes tárterületre újraformázza és természetesen exfat fájlrendszerre, tehát kezdődik elölről az egész.Tehát akinek 32GB-nál nagyobb kártyája van az külső progival formázza egy kb. 2GB méretűre a fenti pontok alapján és menni fog!
Köszi mindenkinek!
-
Rent
senior tag
Ja és még annyi, hogy szombaton mikor megvettem, eléggé elkeseredtem, hogy kékesek a felvételek. Szerintem az egyik legelső fw lehetett az enyémen, mert még a dátumot sem írta ki, de mindenképpen 1.0-t írt. Most viszont 3 rövid tesztvideó alapján (irodában, mesterséges fénynél) nem tudok belekötni!
Ajánlom mindenkinek a frissítést, aki még nem tette volna meg, mert úgy néz ki nekem megoldotta a problémámat.
-
Rent
senior tag
-
Rent
senior tag
válasz razzorr #12223 üzenetére
Úgy értette, hogy car mode ra állítva írja felül a kártyát folyamatosan, mert annak az a lényege, hogy ha baj történne, vissza lehessen nézni, legyen bizonyíték, hogy ki volt a hibás. Arra meg elég az utolsó majdnem 10 óra anyaga. Természezesen car mode off beállítás esetén megtelik a kártya és nem tud rá tovább rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Sorozatok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest