- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
válasz thegamer #769 üzenetére
Általános iskola 3ik osztályában, pár osztálytársamnak volt, az övékén játszottam, de még akkor tettszett.
3 játék van:
Nintendo World Cup
Probotector - mászkálós lövöldözős, ez elég jó szerintem
Tetris - tök jó zenéje van
Ja még egy plusz pont, az ON OFF gomb úgy van megoldva, hogy nem lehet kiszedni a kazettát ha be van kapcsolva.
A Gamegearbe meg sokkal hangosabb a hangszóró
Nekem Supervisionom volt, régen a Game Boy riválisa akart lenni, de szegényhez elég béna játékok jelentek meg, viszont marhajól nézett ki a gép.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest