Új hozzászólás Aktív témák

  • jbr87

    csendes tag

    válasz PiciDikenz #16555 üzenetére

    Meggyőztél, előbb kéne beszerezzem a flash kártyákat és csak utána a dobozos kincseket.
    A raspberry megoldás nekem nem tetszik. Van most is egy régi pc-m ami emulátor masinaként üzemel egy 72es crt tv-vel és arcade stickkel, de az se az igazi. Az arcade cuccokat nagyon jó hogy így tudtam pótolni, főleg azokat amikkel még kiskoromban találkoztam a Nyugati pályaudvarnál lévő játékterembe. Tudjátok abban ami az aluljáró szinten volt, konkrétan oda épült a Westend. Bocsi kicsit elkalandoztam, szóval jó ez az emulátor gép de nekem nem tudta visszaadni azt a hangulatot amit egy rendes 8/16 bites konzol adott, meg se közelítette sajnos. Biztos velem van a baj.
    Mindenesetre ne tessék félre érteni, úgysem adom fel ilyen könnyen, túl régóta halogatom ezt a dolgot hogy a genyó árak eltántorítsanak. Csak azt bánom hogy eladogattam a korábbi masináimat, ha meglenne minden most egy tök jó kis alapom lenne.
    Változatlanul kérlek ajánljatok jó flash kártyát Mega Drive-hoz. Olyan amúgy létezik ami kezel sd vagy micro-sd kártyát? Na az piszok jó lenne. Tudjátok olyan mint amilyen a Ds-hez van.

Új hozzászólás Aktív témák