Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz khron78 #16353 üzenetére

    Ha ez igy lenne akkor semmi antik targynak nem lenne erteke 1-2 generacio utan, de nem igy van. Elektro cuccok koruknal fogva nyilvan masak de nem hiszem, hogy lemenne az ara, sot. Egy "szaros" vaza is, ami egykoron hasznalati targy volt, tomegtermek, vagyonokat erhet.

    De autokbol is ki lehet indulni. Ford T modell. Annyit gyartottak belole mint a szemet. Nem hiszem, hogy tul sokan elnek mar mar azok kozul akik ezt hasznaltak anno. Max talan lattak kiskorukban, de akik kozuluk meg elnek, ketlem, hogy a gyujtes a legkomolyabb elfoglaltsaguk jelenleg:). Ennek ellenere megsem esik az aruk.

    Sirdogalas - megterules es egyebek - Ha megterulesben gondolkodunk akkor a raszant eroforrasok kiszamitasa utan pozitiv cashflowban kell lennunk - miutan eladtuk az adott bigyulat. Node ehhez el is kell adni, akik meg itt vannak nem azert vasarolgatnak, hogy eladogassak :).

    Amugy ha hozzavesszuk a raszant eroforrasokat a beszerzesekhez - mar nem nagyon latok megterulest eladasnal sem. Ahhoz kereskedoi mennyisegben kell gondolkodni. De ez nem az a topic.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák