Új hozzászólás Aktív témák
-
P100
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek ehhez a monitorhoz: http://www.ipon.hu/webshop/product/samsung_t200/25445
Van DVI kábel? És hogy tudhatom meg, hogy a videokártyámon van-e DVI csatlakozó? Radeon 9200 kártyám van, de abból 2 fajta van, nekem nem tudom melyik...
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
heckbert
csendes tag
sziasztok, szeretnék venni egy Samsung 2333SW-t, ti honnan vennétek, ahol van pixel- meg subpixel-garancia is?
-
Mappa
addikt
mi az hogy "rossz skálázási képességek"?
nem kötelező megadni
-
old_artist
addikt
válasz heckbert #5054 üzenetére
Üdv!
Igen, de szinte majd' mindenütt érvényes a samu gyári 3 napos pixel hiba garanciája!
Ahol ezt nem írják, ott az a kereskedés nem hivatalos, korrekt, rendes bolt, nem is érdemes vele foglalkozni, bármennyire is esetleg olcsóbb! Még nagyon fontos, hogy garanciafutárt kérj (pl. ha ipon-ból vennéd), mivel ha bármi gondod lenne a monitorral, akkor ingyenes lesz a további szállítgatása! -
heckbert
csendes tag
válasz old_artist #5056 üzenetére
köszi!
-
P100
senior tag
Köszönöm a választ, van DVI-m Azon jobb csatlakoztatni, mint a D-sub-on, igaz?
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
Zolix
tag
Nekem is Búgott a T220HD,ha Scart-on néztem a dvd-t, ha meg DVI-vel kötöttem össze a monitorként használva sípolt, vissza is vittem a szervizbe ott persze nem csinálta. Ajánlották, hogy szerezzek be egy zavarszűrős elosztót meg is tettem azóta totális csönd!!!!!! Két lakásban is ugyanúgy produkálta előtte a bugást/sípolást és a zavarszűrővel mindkét lakásban megszűnt!
Szerintem akinek ilyen van az biztos a hálózati zavarokat szedte össze!
Olyat vettem ami a kábeltévét is megszűri így az adás képe és hangja is szebb lett:-))) -
borisz_B
tag
Igen, ezt aláírom, hogy így van!
Sőt, az egyik ismerősömnél áramingadozás is volt és megvette az APC zavarszűrős és védelmi elosztóját, azóta nem búg és nem sípol a monitorja, sőt néha még vibrált is! Azóta semmi ilyen hasonlót nem lehet tapasztalni![ Szerkesztve ]
Romboljunk, hogy építhessünk!
-
Mappa
addikt
Tegnap megvettem a Samu 2333SW ..hát ágybavizelés,csodaszép képe van...szinte nem is nyúltam hozzá a beállításaihoz,fényerőt vettem lejjebb, illeve a kontrasztot egy kicsivel. Hatalmas nagy monitor főleg a 17" xerox után most örülök
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz x-Serpent-x #5064 üzenetére
Hali
nincs egetrengető sötétedés de mivel nekem sarokasztalom van így nem sűrűn nézem oldalról a monitort.
a bevilágítás alul látszik de egyáltalán nem vészes...ezt a kék csíkos dolgot még nem néztem,de ha végzek melóbol...meglesem...csinálok róla képeket is azt majd feldobálom ide...de összeségében nagyon megvagyok elégedve vele
nem kötelező megadni
-
kbenceee
csendes tag
Minőségben van valami különbség a Kínában, és a Szlovákiában gyártott monitorok között?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz x-Serpent-x #5066 üzenetére
2333SW-n kb.: akkor van ekkora ha maxra állítod a fényerőt.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Mappa
addikt
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz x-Serpent-x #5072 üzenetére
Nincsen eddig szerencsére, én múlthéten szerdán vettem.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
x-Serpent-x
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #5073 üzenetére
Én múlthét pénteken kaptam meg és már vitethetem vissza
Remélem nem lesz szívózás és kicserélik. -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Mi a külömbség a 2333SW és a 2233BW közt?
A 2233BW a maga árkategóriájában még mindig jónak számít? Vagy akad jobb is a Samsungok közt?Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
bluobluo
aktív tag
Üdv!
Mi a külömbség a 2333SW és a 2233BW közt?
A 2233BW a maga árkategóriájában még mindig jónak számít? Vagy akad jobb is a Samsungok közt?Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
-
Mappa
addikt
válasz x-Serpent-x #5074 üzenetére
nálam sem volt "kopp kopp kopp" most kedden vettem
nálad a kezdetek óta ilyen a képe ???? első bekapcsolásnál ilyen fénycsíkos volt alul felül ?
nem kötelező megadni
-
x-Serpent-x
csendes tag
Megmondom az őszintét első napokban a pixelhibával voltam elfoglalva, nem volt időm hátradőlve kényelmesen filmet nézni. Pénteken hozták meg, kb hétfő este vettem észre tesztelgetés közben , mivel hétvégén melóztam.
Próbáltam már mindent, monitor beállításokat, a fényerőtől kezdve a színek állításáig, elpakoltam mindent a monitor mellől, alól, bár nemtudom mi köze lenne a tftnek bármi interferenciához ellenben a crtvel. Meg a bevilágítást igazából a user nem hinném hogy tudná nagyon befolyásolni...[ Szerkesztve ]
-
creativehun
csendes tag
Hellosztok én most tervezek venni egy ilyen monitort, szerintetek emgvegyem e vagy inkább nem?? tapasztalataitok szerint!!???
-
Mappa
addikt
válasz x-Serpent-x #5079 üzenetére
x-Serpent-x Értem...azért némi bevilágítás van nálunk is...de kit mennyire zavar....laikus szemnek felsem tűnik...a kukacos userek meg abba is belekötnek miért hangos a kezelőgombok kattogasásnak a hangja....szóval ha nagyon erős a bevilágítás és tényleg úgy látod nincs rendben akkor gariztasd..személy szerint én a pixelhibáktol tartottam....illetve hogy ha a fényerőt leveszem min-ra akkor valamifél búgás jöhet elő...nálam ezek szerencsére kipipálva.
creativehun én rengeteg tesztet olvastam erről a monitorrol,és ár érték arányban ez volt a bestbuy még ha nem is tudok natívban egyes játékokkal játszani.Csak ajánlani tudom
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz bluobluo #5082 üzenetére
kérdésed továbbra is ugyanaz a válasz....
amúgy meg a 2333SW jobb mivel nagyobb felbontást tud mivel nagyobb a monitor meg nézd úgy hogy ha most vennél egy 22"....és teszem azt konfigváltásnál már bőven a fullHD felbontásban tudnád élvezni a képet akkor azon filóznál ...miért vettem 22"
teszteket meg külföldi oldalakon nézd meg szerintem.....de tök egy és ugynanaz a monitor csak az egyik 22" míg a másik 23"....egyéb egetrengető különbséget nemhiszem hogy tudna más is mondani...még kínézetre is ugyanaz
specifikácíóit tudod mind2nek,nemtudom mi kell még több
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
creativehun
csendes tag
Hello ezt h érted??
"még ha nem is tudok natívban egyes játékokkal játszani."
mert én gépet is most veszek szoval fejdzsd ki bővbben miért nem tudsz egyes játékokkal játszani?? Azért met a 22" nak a felbonsáta tul nagy egyes játkoknál a gépedhez visszonyitva vagy a monitor hibájábol nem tudsz valamiért valamivel játszani???Elöre kösz[ Szerkesztve ]
-
creativehun
csendes tag
Jah még valami.. Van a Samsung 2233Bw és a Samsung 2233BwL na most e 2 közt mi a különbség?? Mer én csak annyit látam h a BWl re az volt irva h Limited Edtiod és h 2 ezerel olcsób....
-
x-Serpent-x
csendes tag
válasz creativehun #5084 üzenetére
1920*1080as felbontásra gondolt, hogy nem megy minden natívban. Ezt én nem így láttam, haveromnál 9600GTvel és egy 3ghzre húzot 4xxx core 2vel folyt minden. Pedig az aztán nem mai gép. Esetleg crysis meg far cry 2 izzasztotta meg kicsit, előbbivel még kisebb felbontáson sem nagyon lehet játszani teljesen fullon csúcskártyákkal ahogy olvastam, utóbbioz meg egy 30-40ezres vidkari már bőven elég hogy maxon élvezhesd natívban.
-
malwy
senior tag
A híres búgóhibának (magas hangon) van vmilyen következménye, vagy esetleg romlik az állapota? Mert Van egy Samsung 2494HS-em, de félek ha visszaviszem akkor az is hibás lesz, vagy pixelhibás.
-
malwy
senior tag
válasz x-Serpent-x #5088 üzenetére
Az az érdekes, hogy pár napja még nem csinálta és csak 10 perc használat után jelentkezik. Kipróbálom a DSUB-ot.
-
malwy
senior tag
válasz x-Serpent-x #5088 üzenetére
Hasonló monitornál volt pár hszel ezelőtt. de ott a hangszóró recsegett. Itt a táp.
Egyébként a monitor minden más tekintetben kiváló (számomra, ennyi pénzért), ez meg garancia után valószínűleg nem lesz a kapott példányon. -
fbal
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nemrég vettem egy 2233BW-t. Sikerült DVI-re rákötni, megy is digitalban ezzel minden oké. Viszont a menüben nem engedi, hogy állítsak a contraston, a saturation, és még jó pár dolgon mert azt írja ki, hogy: not available. A leírás azt írja, hogy egy csomó beállítás csak akkor állítható ha analógban van. Nálam megtúl erős a kontraszt és le vennék a színtelítettségből is. De ezek szerint nem lehet? Nekem az nagyon furcsa lenne.
Köszi
/Kérem szépen, én nem szeretek hazudni./
-
fbal
csendes tag
Közben sikerült rájönnöm, ki kellett kapcsolnom a MagicColor-t és utána már tudtam állítani. Azért leírtam hátha vkinek segít később.
Sziasztok
/Kérem szépen, én nem szeretek hazudni./
-
Mappa
addikt
válasz creativehun #5084 üzenetére
igen úgy ahogy x-Serpent-x mondja....vannak olyan optimalizálatlan játékok ahol 1900 -as felbontásnál egy 4850 vidkari már kevésnek bizonyul...félreértés ne essék Call of Duty sorozat összes fullHD felbonátsban hasít mint kés a vajon....de pl Crysis..Far Cry2 nél azért lehet már érezhető lenne...bár még nem probáltam ki ...annyira viszont nem érdekel eme két játék hogy a köré építsek gépet majd beszámolok
nem kötelező megadni
-
borisz_B
tag
-
kokoato
aktív tag
Hali mindenkinek!
Van egy ilyen monitorom:[link]
Nem akar menni abszolut 75Hz-es frissitéssel a nativ bontásban, se d-sub-ról, se dvi-ról!
Ez igy jól van, hogy csak a 60Hz-re hajlandó?... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/
-
borisz_B
tag
válasz kokoato #5097 üzenetére
Hy!
Igen, mint majdnem minden LCD-TFT monitor natívban csak 60Hz-en működnek!
Egyes prémium kategóriásak, vagy a régebbiek működnek néha 75Hz-es képfrissítéssel, de a jelenlegi wide-osok natívban csak 60Hz-en mennek - semmi gond nincs ezzel!Romboljunk, hogy építhessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2722H Led Monitor! 27"/Ips/Fhd/Usb Hub
- UPERFECT HS156KC 4k Portable Monitor!15,6"/IPS/3840x2160/450Nit/HDMi/Mini DP/Type-C/
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest