-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz gduck #106038 üzenetére
Ha otthon 3m-es képen néznéd a 3D-t, akkor más lenne a véleményed .... az elterjedt 40-50" otthoni körülmények között (átl. 3-4m-ról nézve) még egy normális mozizásra sem alkalmas, nem hogy 3D-re .... és amíg "hálivúd" sorra gyártja a 3D filmeket, addig nem igazán lehet arról beszélni, hogy megbukott, jelenleg "technikai okok" miatt nincs 4K 3D, ezért nem is "eröltetik" az új TV-k ben ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
veterán
"És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t mert egyszerűen nincs akkora élményfaktora."
Ez egy hülyeség. Az emberek azért nem vesznek 3D tévét (legalább is a samsungnál), mert egész egyszerűen kivették belőlük, illetve prémium kategóriába rakják csak be. Még több pénzt akartak kisajtolni az emberekből, ezért inkább kivették és jött az ívelt tévé (már megbukott) 4K HDR stb.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sugarforce
addikt
Te leszűkíted a mozibajárás és azon belül a 3d nézést a saját lakhelyedre, vagy a legközelebbi mozira. Én nagy átlagról és sok moziról beszélek. Persze van ilyen is, amiről te írsz, de nem ez az átlag és nem ebből adódik össze, hogy nagyságrendekkel többen ülnek be olyan filmek 3d vetítésére, amiből párhuzamosan futnak 2d-s vetítések is, nem is kevés.
"És bármit mondotok, a mostani 3D-s filmek miatt nem vesznek (mint ahogy nem is vettek) tömegek 3D-s TV-t"
Miről beszélsz? Azért nem vesznek most 3d tv-t, mert a gyártók kivették a funkciót, csak 1-2 tényleg drága tv-ben hagyták benne, ezzel is arra sarkallva a az arra érdeklődő embert, minél több pénzt költsön el. Nincsp rofit? 2-3 éve boldog, boldogtalan 3d tv-t vett, mivel nagyjából csak a legalja kategóriában nem volt benne a funkció. Ebből mégis hogy szűröd le azt, hogy nem vett senki 3d tv-t? Nincs élményfaktor?? Hogyne lenne. Én személyszerint nem szeretem a 3d-t, de sok igazán jó filmet és mesét láttam már, amiben kifejezetten jó volt a 3d és sokat hozzáadott az élményhez.
Persze értem én, hogy te nem szereted a 3d-t mert nem kaszálja le az orrod a vászonból kijövő sarló, ettől nem bukott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Empire of the Ants - Az év végétől építhetünk saját hangyabirodalmat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- GTA V
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...