-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
macloed
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam olvasgatni a fórumot, deaz én problémámra nem találtam megoldást.A történet az,hogy májusban vettem 32c650-et,amivel lényegében nagyon megvoltam elégedve,amíg meg nem tudtam,hogy usb-n vagy dlna-n is le kell játszania mkv-t.A hírnek nagyon megörtem,és ki is akartam próbálni rögtön.Ekkor jött ameglepi,mert változó,hogy mikor, de mkv nézése közben a kép kimerevedik hang beragad és lefagy,majd utána magától ujraindul.Több filmnél is csinálta ezt mindkét kapcsolati tipusnál.A filmek full hd-k, 9-13 mbits bitrataval.Hívtam a samuszervízt,akik nyomban küldtek vkit.Ez a vki(nagyon pipa vok rá) azzal kezdte,hogy szerinte a bitrataval van a gond, a tv nem bírja,és hogy nem akarja elvinni megnézni,mert fölösleges,mert 2 nap mulva úgyis visszadja azzal,hogy a tv jó és neki van igaza,mert ők idézem "hd generátorra kapcsolják,és azzal mindent lejátszanak ezek a tv-k.".Erre berágtam.és mondtam neki,hogy huzzon innen a tvvel együtt és nézze meg,A héten fognak szólni.A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már vki ilyen problémával.és van e rá megoldás.
-
macloed
csendes tag
Sziasztok!
Először is elnézést kérek,ha valakinek már volt ilyen problémája,és én nem olvastam vissza.Lenne egy Samsung c650-es készülékem,és mostanában többször is ujraindul tévézés közben.Hd-s UPC-s médiaboxot nézünk hdmivel vagy asus o!playt szintén hdmivel.Ha valaki tudna erre valami okosságot,azt megköszönném.
-
macloed
csendes tag
Sziasztok!
Samsung C650 van nekem,és olyan problémám lenne,hogy egy UPC-s HD DVR boxxal van összekötve,és néha megakad a hang 10 sec erejéig,mintha fagyna,de a kép meg megy közben.Járt már valaki így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest