Új hozzászólás Aktív témák

  • juno_

    csendes tag

    Muszáj megemlítenem, mivel roppantul dühítő az eset és kínos is valamint kellemetlen a szitu... :(
    A mai nap lett volna meg a teló, melynek vételével kapcsolatban a VODAFONE lett a nyerő. Tarifának az Európa nevezetűre esett a választás.
    Miután 20 perc után visszamentem az üzletbe (ezalatt érkezett meg a pesti központtól valami anyag) közölték, hogy a 29.970 Ft helyett plusz 25.000 Ft-ot kell befizetnem, magyarán 55.000 Ft-ot kellett volna egyösszegben kifizetnem helyben, azt is hozzátéve, hogy ezáltal 5 hónapra előre be lenne fizetve a költség. Rendben ezt a részét megértem, azt azonban már kevésbé, hogy akkor mi a fenének van ez a lehetőség, ha kis túlzással 55 ezret befizetve már lassan egyösszegben meg van a telefon.
    Azt akarom ezzel hangsúlyozni, hogy a kisebb pénzű emberek nem véletlenül választják azt a megoldást (bármit is akar vásárolni az ember) hogy hitelre/részletre vesz mondjuk egy 55 cm-es tévét. Azért választja megoldásnak ezt a lehetőséget, mert nem tudja egyösszegben leperkálni azt a bizonyos összeget annak ellenére, hogy a kamatokkal együtt még többet is kell ráadásul visszafizetni,mintha egyben kifizetné az adott termék árát.
    Természetesen, ha nem lenne probléma a pénz, akkor bizonyára Mindenki egyösszegben vásárolná meg a számára megtetsző dolgot, hiszen így még a kamatot sem kellene utána törleszteni...
    :(

Új hozzászólás Aktív témák