- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz mutthafatha #12762 üzenetére
na miújs brada? meg volt a teszt? egy logra vevő lennék...
természetesen beállítások leírásával...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Hanussen #12778 üzenetére
vagy felraksz előre rootolt froyot vagy szétnézel XDA-n hogy az adott ROM verziódhoz van e valami root megoldás már...
aláírásromom ajánlom...bossvico előtte is utána is / kívül, belül + belső SD format a végén! +wipe data cache recoveryből...
minden minden[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #12782 üzenetére
neked fiam akkor marad az OTA frissítés (elvileg megoldható ám...Sztupyval konzultálj )
-
-
tariattila
veterán
válasz Sentinel80 #12821 üzenetére
Te sem érted! inkább el akarod dönteni azok helyett akik gps-re IS vették...
egyébként én használtam sokat navigációra... sok féle rommal és persze az állitolagosan javitott jpm-el is...és továbbra is hibát hibára halmoz
NEM oldották meg a problémát csak javítgattak rajta...
a desirét multitouch gyengesége mellett is lehet használni..IGEN azoknak akik nem használják ki ezt a fícsört pl. gépelésnél.
itt ugyan ez a gps-el... annak biztos jó aki nem is használjane állítsd már, hogy jó ez így ahogy van...
mondd azt hogy NEKED jó és akkor azt elhiszem.nekem pl bicajozni nem jó.. magasságipontok, sebességek , pontos útvonal mentése mind mind felejtős...
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12826 üzenetére
az mit jelent, hogy visszaállítottad a sim-et?
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12828 üzenetére
persze okés ... hirtelen nem esett le
amúgy a telepített programokat apk formátumban a data/app könyvtárban találod!
ha pedig azt szeretnéd, hogy FR védettek legyenek akkor (szűkös memória erejéig) bemásolod őket a system/app -ba ! -
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12835 üzenetére
root és root explorer neszeszöri
analyzer: oot még a gps jel is felszabadultabban terjed és az SGS-ek is nyugati minőségűek
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz analyzer75 #12851 üzenetére
ez a korrekt...
sajnos ez ellen csak szélmalomharcot vívni lehet...
ha lenne össznépi ellenállás, hogy már pedig ez szar és egy jól sikerült perrel az összes "megkárosítottat" kötelesek lennének kárpótolni... (gps modul cseréje, visszavásárlás)
de ez az összefogás csak a mesében létezik... (főleg mert van akiknek megfelel...) -
tariattila
veterán
válasz analyzer75 #12855 üzenetére
egyszer már én is beleléptem a samu kak@jába és most megint... de utoljára az biztos...
a wifije is mutat érdekes vonásokat néha (és nem csak nálam, ahogy a gps-t se csak én anyázom)
érdekes, hogy más mobiljaimmal semmi ilyen gondjaim nem voltak...
a júzer errort meg hagyjuk... -
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #12890 üzenetére
nem... mert ő berakta a különféle CSC-ket amikből a script-el tudsz választani...
rakd fel az övét szerintem...
utána futtatod a change_csc.bat -ot majd visszaállítod a JM2-t és utána jöhet a Kietlen -
tariattila
veterán
válasz Sentinel80 #12894 üzenetére
látom átérzed a smartphone életérzést...
nem tudom ha te azért vetted volna, hogy kiváltsál vele eszközöket amiket nem akarsz cipelni magaddal és nem tudnál bizonyos funkciókat konstrukciós hiba miatt használni akkor mennyire örülnél?
össze lenne szigetelő szalagozva a 130 ezres telefonod egy vekkerrel, egy mp3 lejátszóval meg egy GPS-el...
akkor inkább tennéd ezt egy 30 ezres telefonnal nem?
mind1 hagyjuk az egészet... mások a nézeteink...ennyi
Dare2Live:
rankesz: ahogy mondod! kár volt ennyire lihegni rá... semmi extra amúgy quadrant BM: 989[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz rankesz #12917 üzenetére
össze kellene egyszer ülnünk egy közös romfrissítésre úgyérzem!
eredmény: két tégla sgs és két hulla...
de megérnéééé...a pulse-ra térve... egy hónapja raktam fel egyre a T-s 2.1-et és csak próbaképp a navigont...
ablak mellett 20mp-en belül fogott poziciót!!!
utána haver hazáig nézte és működött...
lehet egyedi baj volt azzal nem?CHIPman: nem inkább jpm az? nálam pda,csc,modem minden jpm...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz hülyegyerek #12921 üzenetére
hol vannak most azok a névjegyek?
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #12923 üzenetére
tuti, hogy nem a telefonon hanem a telefonban...de a memóban vagy a sim-en?
de azóta megszületett a válasz... én azzal bonyolítottam, hogy a vcf fájlt átküldtem PC-re majd a gmail címtárban importáltam (nem saját! -haverok- készülékein... mert én az androidot szépen belakott google account-al vártam jaj de vártam az androidot, hogy végre minden szinkron, névjegy, mail akármi bármi gondok nélkül csak egy dolgom legyen vele:
beírni a felhasználónevet és jelszót majd hátradőlni és kortyolni egyet )[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz diamond1 #12961 üzenetére
meg kellene nézni, hogy az nv_data.bak fájlodban jó-e még a product kód...
mert az nv_data.bin amiben elmászik de rom frissítésnél a bak-ból állítja vissza ha van megfelelő CSC a rom-ban...
de ez nem biztos...a Sztupy féle CSC visszaállító ROM működik az biztos! én is azzal állítottam vissza KOR-ról... JPK-ról most JPM-re frissítéskor pedig már megmaradt XEH
-
tariattila
veterán
válasz masterful87 #13044 üzenetére
pl. egy nokia 5800 hibátlan gyalogos navira IS!
szépt már 35-40ért lehet kapni de az új ára is fele ennek..
igaz csak wifiben és gps ben jobb -
tariattila
veterán
válasz verser233 #13065 üzenetére
JPM felrakás után meg volt a szokásos FR/Wipe procedúra?
nekem ha repcsimódba rakom este akkor reggelig (kb 8óra) 0-1% -ot merül
madcon ha navira és multimédiára kell + telefonos f
unkciók akkor az i8910 teljesen jó az árához viszonyítva (ha egy klassz rom van rajta)[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz GabeTheWhite #13076 üzenetére
szerintem meg csak már eleget tesztelte ahhoz, hogy ne rózsaszin háttérképet tegyen fel az SGS-ére
Lalll ! ez a Sztupinak ez remek volt... gondolkodtam is, hogy megint berakom aláírásba de mégse
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz posscb #13088 üzenetére
SGS hírek vannak a Google Hírekben...
így gondoltad?
nahh kellett beleolvasnom...
"A készülék hátulján található egy kis hajlat, amely kissé rontja az összképet, ám ezt nem rónám fel negatívumként, tekintve, hogy a mobil tartását egyáltalán nem befolyásolja."na nekem meg ez a legtutibb forma eddig...
"Mint sok érintőkijelzős mobilnál, itt is kissé kiábrándító a mindössze 5 megapixeles kamera,"
tovább nem bírtam... close
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Robertoq #13131 üzenetére
simán lehet bizonyos szériák hibája is... de mint őrültGPS barátunk mondá : ez soha nem fog kiderülni a beletörődés miatt...
és azért mert napi rendszerességgel az emberek kis %-a használja a gépéest...
így szépen el is tusolódik a nagy csamcsungvilágban ez a kis málőroff: amúgy én is direkt húzgálom össze vissza...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
válasz Munszu360 #13265 üzenetére
ahogy duc mondja...recovery majd wipe data cache és én innen is csinálok FR-t
nem csak menüből a gyári adatok visszaállítását...sztrogoff19: 2.2-n sokat javult a rendszer memóriakezelése... azóta nekem is jobban müxik task killer nélkül... a gyári feladatkezelő 1-es szintű ram takarítása bőven elég és főleg biztonságos...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.