Új hozzászólás Aktív témák

  • Titi76

    aktív tag

    válasz TOLEDOO #1007 üzenetére

    Elsődlegesen azt kell eldöntened hogy melyik oprendszer tetszik jobban. Hardveresen szinte majdnem ua. tudják.
    Ha telefonból indulok ki (mert összehasonlítási alapom csak iPhone4 vs Motorola Defy illetve Voda 858 (és persze Galaxy Tab 10.1) van) akkor egyértelműen ANDROID.
    Amit a sógorom leművel a Apple termékével az egy téboly. Egyszerűen nem lehet normálisan pl. zenét, filmet másolni a iPhonra (felteszem az iPad-on is hasonló a helyzet.) Ha két gépen akarja használni az Apple terméket akkor is tökölni/mókolni kell, különben veszted a felmásolt tartalmakat (iPod-omon is hasonlóan működik ez, nem is használjuk, csak a 2 éves kislányom játszik vele, tetszik neki a Halász Jutka összes. Gyerekjátéknak még jó). A sógor már ott tart hogy feltette az Ubuntut Win helyett mert ott könnyebb a mókolás (állítólag) pedig full idegen neki a Linux.
    Mi droidosok csak feldugjuk egy akármilyen USB-s PC-re és ami kell azt átmásoljuk, és hallgathatjuk nézhetjük ami tetszik.
    ui.: Nem leszólni akarom az Apple termékeket, nagyon igényes igen jó készülékek (mondom, én is használtam és családban is van), de egyszerűen egyszerűbb az élet Androiddal.
    R.I.P Steve Jobs

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion

Új hozzászólás Aktív témák