- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Nem, nem leszek alkesz, nem voltam és nem is vagyok
De ez az iszlám esküvő kicsit megcsappantotta az alkohol-háztartásomat. Most kezd kicsit helyreállni, szombaton meg még egy kicsit rá is töltök. Olyan sokat ugyan nem lehet, mert vezetek regel is meg este is( megyek horgászni kollégákkal és én viszem őket ki reggel 5-kor, meg este 10 körül is haza is, szóval max délelőtt lehet kicsit itókázni.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
rankesz
veterán
válasz GrooveHero #38601 üzenetére
Az első lépés a gyógyulás felé ha beismered a betegséged!
-
GrooveHero
addikt
válasz rankesz #38602 üzenetére
Jajj, dehogyis. Csak néha vannak napok, amikor nem árt egy feles, vagy fröccs, vagy sör, vagy valami, csak butíccson
Amúgy mi is a beceneved fészen?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
maggi1886076
addikt
napot a hétnek a fele elment
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
GrooveHero
addikt
válasz maggi1886076 #38604 üzenetére
Még nem, majd 16 perc múlva
-
nggabi
félisten
delet
"szenyor dzsíííí"
-
bAtt001
addikt
megjött új google desing, erre a könyvjelző sávba odatették előre az apps fület és nem lehet kitörölni se
-
beast27
senior tag
GTA 5 kijátszva, elég szar vége volt
batt:
Milyen google design?[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
GrooveHero
addikt
válasz rankesz #38616 üzenetére
Lol, pedig az első szó után akartam írni, hogy azt máshogy írják, sőt még ilyet is írtam volna utána
De látom te is csak trollkodás miatt írtad
-
beast27
senior tag
válasz maggi1886076 #38622 üzenetére
Előbb írtam ide mint hogy megírtam volna a pü-t
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
Cyberpunk
félisten
Napot. Meló vége mára.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Psytech
őstag
-
kutkut
addikt
Gyerekek, qrva jó ez a Flyme Online Music! 320kbps-os minőségben, de a számok nagy részét FLAC-ben tölti le. Mindez <400Ft volt 1 hónapra.
Meizu MX3 32GB
-
bAtt001
addikt
na én meguntam a modern ui-t win8-ban olyan jó megint kis start menüt használni
-
kali8n
aktív tag
és igen, hétvége
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #38638 üzenetére
win7et anno hónapokig használtam classic felülettel imádom azt a szürke felületet.
valaki nem tud netforgalom számláló programot? valami kis nagyon kevés erőforrás igényű cucc kellene hogy mérjem mennyi adatot forgalmazok laptoppal, kíváncsiságból
-
bok92
addikt
bbböfff
*A hirdetés támogatója a Coca Cola...
-
nggabi
félisten
vótmá
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
maggi1886076
addikt
mar csak 2 nap
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest