Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    A Note2-s beszólás mehet aláírásnak, áldásom rá!
    Bementem a Telenorhoz, Nexus nem volt kint.
    Utána bementem a T-hez, Galaxy S4 mini nem volt kint.
    Úh az S3-at próbálgattam. Volt kint egy I4S, huhh, a szemem keresztbeállt, amikor pár perc után a "kis" kijelzőre néztem. Változnak a szokások, a technológia, anno SE T68 101*80 pixel, nem tudom, hány színtől is lefostuk a bokánkat, a Nokia 7650 meg átlépte a high tech fogalmát. Polifónikus csengőhangokkal.
    De nem adok +50k-t az Apple-ért, csak mert az előd telefonomhoz képest a FB picit gyorsabb, de minden más marad. Kézben fogva nem is halálgagyi az S3. Talán az LTE felirat az idióta betüstílussal picit. De penge, gyors, kézreáll. Talán az S4 is, de az tazért szeretjük, mert kicsit nyomta az S3 árát :D
    HTC One szintén bivaly, de drága. Meg volt pár WIN-es HTC is, kellemes anyagokból összerakva, "beats" felirattal hátul... Idáig nem kéne eljutnom, de ki tudja :DDD
    Sok telefonom volt, amikor Siemens A40-esek versengtek a 3310-el, akkor a legdrágább Nokia lapult a zsebemben, amikor ízlelgettük a "smartphone" szót és azt hiszem, eleget próbálgattam, h tudjam, mennyit éri meg nekem kiadni egy ilyen eszközért.
    Net legyen, áramoljon napközben az infó, ne csak SMS-re korlátozódjon a információközlés, és az is gyorsan legyen meg. És ne kelljen pixelek között válogatni, h meg akarom nézni, milyen zsír az új Dimitri Vegas feat Like Mike klip. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák