- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz MasterDeeJay #3773 üzenetére
Nem ér!!! Én ezeknek kb a 70%-án már ugyanígy elgondolkoztam, és hasonló álláspontra jutottam....
A tárrendszeren is gondolkodtam, hogy azt máshogy kellene, mert nem realisztikus, meg láttam olyan játékot, amiben úgy van ahogy mondod, de ennyire nem mélyedtem bele, ezt az egész tervezgetést most már tényleg komolyan kellene venni ^^a hellokittys matrica meg üt, télleg kellene ilyen bele (de nem feltétlenül azzal a macskával )
Amúgy magyarországon is vannak nagyonjó programozók, meg kell őket keresni, és akkor ez lesz az ML mod (nem Oblivion lost, hanem Hungarian Lost )
aztán majd ebből MMOFPS-t csinálni
áh, és a legjobb hogy úgy látom most nem csak én lelkesültem beamúgy a játékból én is hiányoltam nagyon a skorpió-és/vagy az izraeli uzit, hiszen elég elterjedt fegyverek... meg a kiöregedett vh-s fegyverek is jó ötletnek tűnnek... igaz akkor már tényleg lenne vagy 57298756987625-fajta lőszer, mindenbe más, és elég lehetetlen lenne a gém de igazából realisztikusabb is...
ja és ha már Nagant lesz benne, legyen benne második vh-s visszamaradt kukorica-gránát is!!!!
És mortal...
És MG-42...
És esetleg 1-2 tankba lehessen beülni, van pár a játékban...
És legyen benne lapát...
És... még sokminden!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest