Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    OL 2.2

    Valami hihetetlen jól összehozták ezt a modot. A Zóna tele van élettel: vadállat-hordák mászkálnak, olykor akár egymásnak (!) is esve, az npc-k (zombik, kutyák) táplálkoznak a hullákból, a kutyák vonszolják is őket akár. És nem fogynak el, mint 1.3-ban, hanem újra-újra "termelődnek", olykor szép mennyiségben! A különféle frakciók masszívan raidelik egymást, olyankor durva csetepaté alakul ki. A kereskedelmi rendszer módosítása is jól sikerült: megfelelően adagolja az újdonságokat, nincs "1000000 rubelem van és mindent megvehetek+minden amúgy is elérhető" esete. Barát npc-k jelentik (?), ha valahol valami zűr alakul ki ( "zsoldosok ütöttek rajta a banditákon a hídnál"). Vannak új fegyverek (mac10, kriss, steyr tmp eddig, és csak yantarban járok a küldiknél), és a meglévők textúrái is egész jók, bár a kedvencem lecserélték. A blowout nagyon jól lett megcsinálva, főleg hogy minden npc rohan védett helyre.

    Szinte egy kész játék, amit összehozott/tak a készítő(k).

    Az egyetlen hiba, amivel találkoztam, az alvásnál, vagy inkább az ébredésnél történő pörgés, na az kicsit furcsa lett :DDD Nagyon komoly javulás érezhető az 1.3-hoz képest, pedig az is, minden hibája ellenére bőven jól játszató volt.

    Szerk: P90-et lehet találni valahogy, vagy valami addon kell hozzá? Tradernél van hozzá hangtompító, gondolom a játékban is van elrejtve egy-két ilyen fegyó :R

    [ Szerkesztve ]

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák